SEVEN: ‘STADI DOLDURALIM’

Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven, Yılport Samsunspor’u Boluspor karşısında aldığı 5-1’lik galibiyetten dolayı tebrik etti. Seven, “Samsunspor’un şampiyonluk yürüyüşünde takımımızı yönetim kurulumuz ve üyelerimizle birlikte her zaman destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Samsun sevdalılarını şehrinin takımını desteklemeyi bekliyoruz. Şehrin takımı şampiyonluğa koşarken bizlerde üzerimize düşen görevi yapıp cumartesi 20.30’da Samsun 19 Mayıs Stadı’nı doldurmamız lazım. Şimdiden biletlerinizi alın. Bizler Sevdamız Samsun yönetimi, temsilcisi ve üyelerimiz ile her zaman olduğu gibi yerimizi alacağız” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANLARINA ÇAĞRI

Pendikspor maçı öncesi için belediyelere seslen Seven, “Belediye başkanlarına bir çağrımız var. İftara denk gelen maç saati öncesi cumartesi günü karnaval havasında bir maç olması için bir çorba da olsa Samsun ve Samsunspor sevdalılarına destek vermelerini istiyoruz. Samsunspor'un şampiyonluğu şehrin şampiyonluğu. Yaklaşık 12 yıldır Süper Lig’den uzak kalması üzücü bir durum. Samsunspor’un Süper Lig’de olması şehrin Süper Lig’de olması demektir. Yani artık şehrin ismini sadece hava durumlarında görmeyeceğiz demektir” şeklinde konuştu.

‘SÜPER LİG’DE OLMAMIZ OLUMLU ETKİLEYECEK’

Samsunspor’un Türk futbolunun köklü kulüplerinden biri olduğuna değinen Nuri Seven, “Yüksel Başkan’ımıza, hocamıza ve yönetime destek olalım. Büyük bir mücadele, özveri, takım ruhu, başkanımız ve yönetimimiz gayretli çalışmaları ile Samsunspor Süper Lig yolunda ilerliyor. Her zaman olduğu yine destekliyoruz kendilerine teşekkür ediyoruz. Son olarak şehrimiz, Samsun’un en büyük markası Samsunspor ile daha çok tanınmış olarak sosyoekonomik kalkınma içine girecektir. Süper Lig’de olmamız şehri her şekilde olumlu etkileyecektir” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.