İlmi ve Fikrî Araştırmalar Merkezi (İFAM) Kurucu Başkanı Dr. İhsan Şenocak'ın ve AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı İrfan Şenocak ve Lütfi Şenocak'ın anneleri Şehriban Şenocak'ın cenazesi, dualarla toprağa verildi.

Şehriban Şenocak'ın cenazesi 19 Mayıs ilçesi Ulu Cami'de öğle vakti kılınan canaze namazının ardından aile kabristanlığında defnedildi. Cenazeye, AK Parti Samsun Milletvekili ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, siyasiler, iş insanları, Şenocak ailesinin sevenleri ve yakınları katıldı. 

İhsan Şenocak, acı haberi sosyal medya hesabından duyurarak şu ifadeleri kullanmıştı: "Annem, yetmiş küsur yıl kendisine secde ettiği Gaffar Allah'a (cc) gitti. Allah Teala İFAM’ı ila yevmil kıyam kaim edip anamın sadaka-i cariyesi olarak kabul buyursun. Rabbim anneme ve ahirete irtihal eden yakınlarınıza rahmet eylesin."

Bora Kara

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.