2010 yılından itibaren başta Karadeniz olmak üzere üzere yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı projelere imza atan Saka Arıtım, Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarının ilgi odağı oldu.

Bahçehir Kolejin'de 19 Mayıs coşkusu Bahçehir Kolejin'de 19 Mayıs coşkusu

MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

Sempozyumda açılan fuarda Saka Arıtım'ın MBR sistemi ve ileri arıtım teknolojisi olarak bilinen Reverse Osmos Üniteleri (Ters Osmos) ve Ultrafiltrasyon Sistemleri büyük ilgi gördü. Saka Arıtım’ın alanında uzman mühendislik kadrosu ile dizayn ettiği tesislerde, birçok firmanın atıksularının doğaya zararsız olarak deşarjını sağlamakla birlikte, atıksuların geri dönüşümü üzerine yaptığı çalışmaları sempozyuma katılan tüm katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı. Ayrıca atık su geri kazanım projelerinde önemli yer tutan, biyolojik ve kimyasal arıtma çıkış sularının Ters Osmos sistemlerine beslenebilmesine olanak sağlayan Ultrafiltrasyon Sistemleri de sempozyuma gelen sanayi kuruluşlarının ilgisini çekti.

ÇÖZÜM MERKEZİ OLACAKLAR

Sahip olduğu kalite bilinciyle yaptıkları ARGE çalışmaları, iyileştirme ve yatırımlarla, aktif pazarlama ve sıcak satış ağını tüm ülke geneline yayarak sektörün liderleri arasında yer alan Saka Arıtım Genel Müdürü M. Emin Saka, sempozyum sonrasında ülkemizin her bölgesinden gelen ziyaret ve keşif taleplerini yaşanabilir çevre bilinci ile büyük bir hassasiyet ile değerlendireceklerini ve çözüm merkezi olacaklarını belirtti.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.