Samsun'da sSamsun’un Havza ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından bir araya gelen vatandaşlar, ilçenin “afet bölgesi” ilan edilmesi talebiyle Hükümet Konağı önünde eylem yaptı.

MAĞDURİYETLERİN GİDERİLMESİNİ İSTEDİLER

Sel felaketinin ardından seslerini duyurmak isteyen vatandaşlar, yaşadıkları mağduriyetlerin giderilmesi için yetkililere çağrıda bulundu. Toplanan kalabalık, Havza’nın acilen “afet bölgesi” kapsamına alınmasını talep etti.

samsun haber: Selin vurduğu Havza'da tansiyon yükseldi! Vatandaşlar eylem yaptı

SAMSUN-ANKARA YOLUNU TRAFİĞE KAPATTILAR

Tepkilerini sürdüren vatandaşlar, Samsun-Ankara karayolunu da bir süreliğine ulaşıma kapattı. Bölgede kısa süreli trafik yoğunluğu oluşurken, güvenlik ekipleri çevrede önlem aldı.

KAYMAKAM AYVAT VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Hükümet Konağı önüne gelerek eylem yapan vatandaşlarla doğrudan görüştü. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Ayvat, kalabalığı sakinleştirdi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İlçede sel felaketinin ardından temizlik, hasar tespit ve onarım çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Bafra Devlet Hastanesi’nde hareketli dakikalar!

Samsun bağlantılı dolandırıcılık operasyonunda 13 kişi yakalandı

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yazar Kazım İlhan'dan evlilik yoluna rehber kitap
Yazar Kazım İlhan'dan evlilik yoluna rehber kitap
İçeriği Görüntüle

Muhabir: BUSE ALKAN