Samsun’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 17 ilçeden Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne gelen çocuklar, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın ve meclis üyelerinin koltuklarına oturdu. 

KANAL S'YE ÖZEL AÇIKLAMA

Konuşmaların ardından çocuklara açık yüreklilikle fikirlerini beyan ettikleri için teşekkür eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan Kanal S'ye özel açıklamlarda bulundu.

FIRSAT EŞİTLİĞİ VURGUSU

Başkan Doğan kız öğrenci sayısının fazla olmasının mutluluğu yaşadığını söyleyerek toplumun her alanında daha fazla yer edinme temennisinde bulunarak "Büyükşehir Meclisimizde Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu kurduk. Büyükşehir'de 3 kadın meclis üyemiz var. Bu fırsat eşitliği konusunda adayları önceden belirlemek lazımdı diye takılmıştım partilerin grup başkanvekili arkadaşlarımıza. Ama bugün meclisimizde kız öğrenci sayısının fazla olması bizi çok mutlu etti. İnşallah gelecekte de toplumun her alanında, siyasette, ülkenin yönetimde daha fazla yer edinirler. Çocuklardan öğrenecek çok şeyimiz var." dedi.

ÖĞRENCİLERE MÜJDE 

Başkan Doğan sözlerine şöyle devam etti: "Bugün en mutlu günlerinde kendi bayramlarını kutlamaktan da öte dünya üzerinde sıkıntılar yaşayan çocukların da mutlu olması gerektiğiyle alakalı büyük bir empati örneğini de sergilemiş oldular. 17 ilçemizden gelen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye'nin değişik yerlerini gezmekle alakalı talepleri oldu. İlk icraat olarak buraya katılan tüm öğrencilerimizi gezdirmiş olacağız. İnşallah 2 otobüs ile yolcu edeceğiz onları. Sonrasında da ilçeler arasında öğrencilerimizi gezdirelim. Çocuklarımız ilçelerin doğal güzelliklerini görsünler istiyoruz."

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz: "Sanayi bölgelerimizin önemini çok iyi okumamız gerekiyor" ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz: "Sanayi bölgelerimizin önemini çok iyi okumamız gerekiyor"