Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bahar’ın eşi Şebnem Bahar, kendi adını taşıyan ‘Şebnem Bahar Art Desing Galery’yi hizmete açtı
Sanatçı Şebnem Bahar tarafından Yeşilbahçe Mahallesi’nde hizmete giren Antalya’nın yeni sanat merkezi Şebnem Bahar Art Desing Galery törenle hizmete girdi. Açılışa Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Kızılsavaş, Hüseyin Barut, Ömer Dinç ve Mustafa İssi ile birlikte çok sayıda iş adamı ve sanatsever katıldı.
Karma seramik ve cam sergisi ile ilk ziyaretçilerini ağırlayan merkezin açılışında kısa bir konuşma yapan Şebnem Bahar, böyle bir merkezi Antalya’ya kazandırmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını dile getirdi. Antalya’da cam işçiliği konusunda bir ilk olan merkeze tüm snaatseverleri beklediğini dile getiren Şebnem Bahar, “Merkez sergi salonu ve butik atölyeyi içeren iki kattan oluşuyor. Atölye çalışmaları ise 3’er kişilik sınıflarda yapılıyor” dedi.
Antalya’da çok sayıda sanatsever bulunduğunu belirten Bahar, “Ancak gerçekten Antalya’nın ihtiyacı olan sanat galerileri çok fazla değil. Ben de içimdeki sanat aşkını bu galeriyle diğer sanatseverlerle paylaşmak istedim. Umarım sanat Antalya’da yakın zamanda hak ettiği yeri bulacaktır” dedi.
Bahar’ın konuşmasından sonra Vali Yardımcısı Recep Yüksel ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, açılış kurdelesini keserek galeriyi ziyarete açtı.