YOUSSEF’TAN MAÇA DAVET

Samsunspor, Kahramanmaraş'ta yaşanan ve ülkemizin en büyük felaketlerinden olan depremde etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla 52 Orduspor ile dostluk maçına çıkıyor.

Samsunspor - 52 Orduspor maçı 18 Şubat Cumartesi(Yarın) günü saat 14.00'de oynanacak.

Yılport Samsunspor'un deprem felaketi sonrası ligden çekilen Adanaspor'dan transfer ettiği Youssef Ait Bennasser yarın oynanacak maç öncesi taraftara seslenerek, "Kalabalık olalım ki, daha fazla destek olabilelim" dedi.

Davet şu şekilde:

Herkese Merhabalar. Ben Youssef Ait Bennasser. Türkiye’deki yaşanan korkunç felaketten sonra ailelerini kaybeden herkese başsağlığı diliyorum. Görüyorum ki bu felaket sonrasında bütün ülkede herkes ve bütün dünya barış içinde. Gelecek adına umut veriyor. Ailesini kaybedenlere ve tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyorum. Hep beraber bu kötü süreci atlatacağız. Şimdi de yarın Samsun stadında maçımız var. Bütün halkı ve Samsunspor Taraftarını maça davet ediyorum. Çünkü ne kadar çok yardım toplayabilirsek o kadar bağış demektir. Kalabalık olalım ki daha fazla destek olabilelim.  Hep birlikte birbirimize destek olalım.   

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.