ŞAMPİYNOLUĞUNU İLAN ETMİŞTİ 

Kırmızı Beyazlılar ligin bitimine haftalar kala Süper Lig'e şampiyon olarak yükseldi. 11 yıllık arasının ardından, Yılport Samsunspor, görsel bir şölene imza atarak Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda şampiyonluk kupasını kaldırmıştı. 

ATATÜRK'E ZİYARET 

Kırmızı Beyazlılar şampiyonluk kupası ile, Samsunspor'a gönül vermiş ve vefat etmiş başkan, yönetici, futbolcu ve taraftarların mezarlarını ziyaret etmişti. Bugün ise, yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular,  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i ziyaret etti. 

Ziyarette Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, Garip-Zeycan Yıldırım Vakfı Başkanı Zeycan Yıldırım, Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Melis Kalkavan Erdoğan ve Sedat Uygun, Store 55 Marka Müdürü Doğan Caferoğlu, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, teknik heyet ve futbolcular yer aldı.

Veysel Bilen’in mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Anıtkabir merdivenlerinde şampiyonluk kupaSI ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren takım, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’nde bulunan Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Bilen, Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı; “Aziz Atam, 19 Mayıs 1919’da Kurtuluş meşalesini yaktığınız Samsunumuzun simgesi olan şahsınızın heykeli bulunan armalı formasıyla mazisi şan ve şerefle dolu Samsunspor Futbol Kulübü, Spor Toto 1. Lig 2022 – 2023 sezonu şampiyonu olarak manevi huzurlarınızda bulunuyoruz. Aziz Atam, sizden aldığımız güçle, açtığınız yolda, gösterdiğiniz hedef doğrultusunda ‘zeki, çevik ve ahlaklı’ sporcular yetiştirerek var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Ruhunuz şad olsun, rahat uyuyunuz; Kulübümüz sonsuza denk izinizdedir Atam.”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.