'BİRLİKTE SAVAŞTIK'

Kanal S ekranlarında yayınlanan Taraftarın Sesi özel programına konuk olan Yılport Samsunspor'un takım kaptanları Osman Çelik ve Yusuf Abdioğlu, Süper Lig hedeflerini açıkladı. Süper Lig'e yükseldiklerini öğrendiği sırada yolda olduğunu belirten, Abdioğlu, "En çok uğraştığımız konu aile olmaktı. Paralarla kulüpler kurula bilir. Ama eğer aidiyet duygusunu oluşturamazsanız. Başarılı olma şansının düşük olduğunu düşünüyorum. Biz sahada hep birlikte savaştık" diye konuştu.  

'CİDDİ ÇALIŞMALAR VAR'

Hayatı boyunca unutamayacağı bir şampiyonluk kutlaması yaşadıklarını belirten Çelik, "Yetenek olarak iyiydik. Karakterlerde güzel olunca aidiyet duygusu da hat safhada oldu. Hüseyin hocamızda gelip bize güvendi ve sonuçta da başarı geldi. Samsunspor bir çok Avrupa kulübü ile de görüşüyor. Samsunspor'un 3-4 yıl sonra çok iyi yerlere gelecek. Ama şu geçiş sürecinde önemli olan Süper Lig'de kalıcı olmak. Başkanımız Avrupa'da takımını görmek adına çok ciddi bir alt yapı hazırlığı yapıyor" dedi.    

'HAZIR OLSUNLAR' 

Taraftara seslenen Osman Çelik, Süper Lig'de Samsunspor'un gücünü ortaya koymaları için hazır olmalarına değinerek,  "Büyük Samsunspor taraftarı artık buy sezonun keyfini çıkarsın. Keçiörengücü maçının ardından, Başkanımızın ve icra kurulumuzun belirleyeceği stadyumda Samsunspor'a yakışır bir kutlama yapacağız. Ardından Süper Lig'de de Samsunspor'un gücünü ortaya koymak için, hazır olsunlar" ifadelerini kullandı.    

'FARKLI BİR ORTAM'

Süper Lig'in farklı bir ortamı olduğuna değinen Abdioğlu ise şunları söyledi:  "İnşallah önümüzdeki sezonda bu birlik beraberliğimiz devam eder. Süper Lig çok farklı bir ortam. Gerçekten taraftarımızın da kendilerini sergileyebileceği bir ortam. İnşallah, önümüzdeki sezon bol galibiyetli bir seri olur. İnşallah Samsunspor forması altında bizlerde devam etme imkanı buluruz. Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz"

Haber Kaynak: Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN