DEVRE ÖNCESİ SIKI ÇALIŞMA 

Spor Toto 1. Lig'de gol atmanın yanı sıra kaleyi korumak da önem arz ediyor. İkinci devre Samsunspor, kalesini güçlendirmek için sıkı çalışıyor. Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunan Kaleci Antrenörü Neşet Büyükkılıç, "Öncelikle çok güzel bir çalışma ortamımız var. Burada gerçekten ikinci devreye ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz.  Sıkı bir kamp dönemimiz var. Bu süre içerisinde oyuncularımızın performansını nasıl yukarıya çıkarırızın peşindeyiz" dedi.  

PERFORMANSLARI MUTLU EDİYOR 

Büyükkılıç, kalecilerin kamp sürecinde sergiledikleri performanstan memnun olduklarının altını çizerek, "Burada hem mental hem de fiziksel açıdan ne kadar katkı sunabilirsek bizim için o kadar değerli. Dolayısıyla bu kısa süre içerisinde her iki anlamda da, onları geliştirmek için çalışmalar yapıyoruz ve kalecilerin, gösterdiği reaksiyonlarda gerçekten çok olumlu. Zaten Szumski, hem sağlık ekipleriyle hem de bizimle beraber çalışmalarına devam ediyor" diye konuştu. 

YETENEKLİ FUTBOLCULAR 

Samsunspor'un altyapısından yükselip A takım ile antrenmanlarını sürdüren, genç kalecilerin gelecekte, Kırmızı Beyazlıların kelesini koruyacak yetenekte olduklarını belirten Büyükkılıç, "Ali Taha olsun, Taha Tosun olsun yetenekli kaleciler. Evet eksikleri var. Bizler bunları geliştirmek için, buradayız. Altyapıdaki kaleci antrenörlerimize de teşekkür ediyorum. Geçleri, belli bir seviyeye getirmişler. Samsunspor'un uzun yıllar kalesini koruyacak yetenekteler. Onlara da şimdiden başarılar diliyoruz" dedi.

Haber Kaynak: Esra VURAL Özel Haber 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.