'6 PUAN DEĞERİNDEYDİ' 

Kırmızı Beyazlıların forvet oyuncusu Ahmet Sağat, Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Sağat, Eyüpspor maçının 6 puanlık bir karşılaşma olduğunu ve gelip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek,"Eyüpspor maçında için zaten tek bir hedefimiz vardı. O da onları liderlik koltuğundan düşürmekti. Bunun için büyük bir adım attım ve bu 6 puanlık bir maçtı. Kazandığımız için çok mutluyuz. Önümüze bakacağız ve önümüzde önemli maçlarımız var. Çalışmalarımızı da buna göre yoğunlaştırdık" diye konuştu. 

'BAŞARILI OLACAĞIZ'

Takıma katkı sağladığı için mutlu olduğunun altını çizen futbolcu, "Takıma gol attırabiliyor ve katkı sağlayabiliyorsam bu beni daha da mutlu ediyor. O yüzden ben her an ve her zaman görevimin başındayım. Hüseyin Eroğlu hocamızın gelmesiyle bir sistem değişikliğine gittik. Hatta 2-3 farklı sistemle oynayabiliyoruz şu anda. Benim ve birçok oyuncumuzun bireysel performansı yükseldi. Biz hocamıza, hocamız da bize güveniyor. Biz elimizden geleni yaptıkça başarılı olacağımızı düşünüyorum. Onun önderliğinde inşallah hedefimize ulaşacağız."

WhatsApp Image 2023-01-27 at 19.57.18

'ÖNCELİK SAMSUNSPOR'

Taraftara seslenen "Erzurumspor maçı daha da zor olacak. Kendi sahamız da da ne kadar güçlü olduğumuzun bilincindeyiz. Tüm taraftarımızı maça davet ediyoruz ve desteklerini bekliyoruz. Onlar bize çok güveniyor. Önümüzde büyük hedeflerimiz var. Onunla birlikte pazartesi günü bu maçı alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Şu an hedefim ve hedefimiz sadece şampiyonluk. Takım olarak bunu sezon başından beri belirttik. İleride neler olur bilemeyiz ama benimde daha yüksek hedeflerim var. Ancak öncelik Samsunpsor'da çok başarılı olmak"

Haber Kaynak: Esra VURAL - Hakan AKGÜN  

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.