Yılport Samsunsporlu oyuncu Soner Gönül sezonun sona ermesiyle birlikte sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

Samsunspor ile sözleşmesi sona eren Alim Öztürk'e o takım talip! Samsunspor ile sözleşmesi sona eren Alim Öztürk'e o takım talip!

"ACISIYLA TATLISIYLA GERİDE BIRAKTIK"

Gönül, bir sezonun acısıyla tatlısıyla tamamlandığını belirterek, "Değerli Samsunspor taraftarları, Samsunspor ailem. Bir sezonu acısı ve tatlısı ile geride bıraktık. Bu sezon Sizleri kimi zaman sevindirdiğimiz, kimi zaman üzdüğümüz, gerçek şu ki hedeflerimizin uzağında kaldığımız bir sezon oldu. Şüphesiz ki Samsunspor en iyi yerlerde olmayı hak eden, büyük başarıları hedefleyen bir camia olmuştur ve bundan sonra olmaya da devam edecektir. Bu zorlu süreçte desteğiniz bizi ayakta tutan en büyük faktördü. Benim için Samsunspor forması altında geçen her sezon özeldir ve gurur vericidir" diye konuştu.

"SONUNA KADAR MÜCADELEYE DEVAM"

Gönül, Samsunspor'un başarısı için yeni sezonda da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına değinerek, "Sezon genelinde kalbini kırdığım veyahut Samsunspor’a layık olmak için, bu formanın hakkını vermek için bir şeyler yapmaya çalışırken incittiğim değerli Samsunspor taraftarı olan siz ailemden varsa bir kusurum affola. Samsunspor forması giymek bu forma ve bu camia ile başarılar elde etmeye çalışmak bizim için en temel gerekçedir. Bu yüzden bu forma ile geçirdiğim her ana şükreder ve Samsunspor camiasına teşekkürü borç bilirim. Yeni sezonda takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan ve Samsunspor’u layık olduğu yerlere taşımak için son dakikaya kadar mücadele vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

FİKİR İŞÇİSİ: GÜRKAN SARIKAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Editör: Rahşan Çelik