'HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER'

Spor Toto 1. Lig'in bitimine haftalar kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Yılport Samsunspor'un futbolcuları Süper Lig öncesi taraftara seslenerek, her zaman olduğu gibi yine 12. adamın kendilerine destek olmalarını istedi. Kırmızı Beyazlılar'ın forvet oyuncusu Tanque, "Sezon boyunca bizim için yaptığınız her şey için teşekkür ediyorum. Bu sezonda gösterdiğiniz desteğin aynısını bekliyoruz. Bir sonraki sezonda görüşmek üzere" dedi. 

'ÇOK DAHA İYİ OLACAK'

Yılport Samsunspor'un takım kaptanlarından ve stoper oyuncusu Yusuf Abdioğlu Süper Lig'de taraftardan yeni besteler beklediklerine değinerek, "Çok özel ve güzel bir sezonu geride bıraktık. Biz futbolcular olarak üzerimize düşen görevi yaptık. Yeni besteler istiyoruz. İnşallah yeni sezon da çok güzel bir gidişatımız olacak. Samsunspor seyircisine şimdiden iyi hazırlıklar diliyorum. Sizleri seviyoruz" ifadelerini kullandı.  

BİRLİKTELİK VUGUSU

Yeni sezonda daha güçlü bir Samsunspor için birlik olmak gerektiğine değinen orta saha oyuncusu Celil Yüksel, "Bu güzel sezonu geride bıraktık. Seneye daha güçlü bir Samsunspor için hep beraber omuz omuza verip, statta yerlerimizi alalım" derken, Kırmızı Beyazlılar'ın file bekçisi Szumski ise şu ifadeleri kullandı: "Şampiyon olduk çok mutluyuz. Süper Lig'de görüşürüz. Herkese iyi tatiller"  

NEDİM AYDIN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.