ARBNOR MUJA'DAN SMG'YE ÖZEL AÇIKLAMA

Yılport Samsunspor'un yeni transferlerinden Arbnor Muja Antalyaspor maçında giydiği ilk formada müthiş bir gole imza attı. Attığı golün ardından ise, futbolcu Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu.

"ALLAH'A DUA ETTİM"

Muja, "Burada oynamak benim için onur. Çok iyi hissediyorum. Güzel bir gole imza attım. Aynı zamanda Müslümanın. Karşılaşma öncesi Allah'a dua ettim. İlk maçımda gol attığım için çok mutluyum. Bu takım için çok önemliydi. Güzel bir galibiyet aldık. Bizim için çok güzel bir sonuç oldu" diye konuştu.  

"SABIRSIZLANIYORUM"

Samsunspor taraftarının inanılmaz bir enerjisinin olduğunu ve bir sonraki iç saha maçını dört gözle beklediğinin altını çizen futbolcu Arbnor Muja, "Samsunspor'a gelmeden önce, taraftarının çok iyi olduğunu duymuştum. Antalyaspor maçında da desteklerini esirgemediler. Çok iyi hissettirdiler. Çok keyif aldığımı söyleyebilirim. Samsunspor taraftarı gerçekten inanılmaz. Tekrar iç saha maçında taraftar karşısında oynamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.   

Yılport Samsunspor U19 takımı Türkiye ikincisi Yılport Samsunspor U19 takımı Türkiye ikincisi

TAKIM ÇOK İYİ KARŞILADI

Yılport Samsunspor'un yeni transferlerinden Arbnor Muja Kanal S mikrofonlarına yaptığı açıklamada ayrıca, takım arkadaşlarının kendsini ve diğer oyuncuları çok iyi karşıladığını da söyledi. 
 

GÜRKAN SARIKAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.