MARKUS GİSDOL'E VEDA 

Görev süresi sona eren ve kulüpten ayrılacak olan Teknik Direktör Markus Gisdol’e, verdiği emek ve katkılarından dolayı veda töreni gerçekleştirildi.

Samsunspor ile sözleşmesi sona eren Alim Öztürk'e o takım talip! Samsunspor ile sözleşmesi sona eren Alim Öztürk'e o takım talip!

TEŞEKKÜR PLAKETİ, FOTOĞRAF VE FORMA VERİLDİ 

VavaCars Fatih Karagümrük A.Ş. müsabakası öncesi takımın kamp yaptığı otele gelen Başkan Yüksel Yıldırım, Teknik Direktör Markus Gisdol’e, katkılarından dolayı teşekkür plaketi vererek Corendon Alanyaspor maçı sonrası soyunma odasında çekilen sevinç fotoğrafını ve üzerinde oyuncuların imzasının bulunduğu formamızı hediye etti. 

"GÜZEL BİR BAŞARIYA İMZA ATTI"

Başkan Yüksel Yıldırım, “Teknik Direktörümüz Markus Gisdol’e bu zamana kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi, kulübümüze önemli katkılarda bulundu, güzel bir başarıya imza attı. Biz onu hep iyi hatırlayacağız. Yolu açık olsun” ifadelerini kullandı. 

"AİLE ORTAMI OLUŞTURDUK"

Futbol Direktör Fuat Çapa ise, “Markus hocamızla kısa sürede olsa çalışmak güzeldi. Güzel dostluklar edindik, bir aile ortamı oluşturduk. Kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” 

"ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTIK"

Takım Kaptanı Osman Çelik, “Hocamızla önemli bir başarıya imza attık. Herkesin küme düşer diye ifade ettiği takımımız oluşturulan aile ortamı ile ligde kalmayı başardı. Kendisi hep bize babacan tavırlarıyla yaklaştı, bizde sorumluluklarımızı hep bildik” dedi.

Duygusal anların yaşandığı veda töreninde Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır, Futbol Direktör Fuat Çapa, teknik ve idari kadro ile futbolcular yer aldı.

FİKİR İŞÇİSİ: GÜRKAN SARIKAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Editör: Ayşe Çolak