HEYECANLI VE SABIRSIZIM

Kırmızı Beyazlıların yeni transferlerinden tecrübeli stoper oyuncusu Yusuf Abdioğlu Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Amatörde oynarken, bile hayalini kurduğu Samsunspor'a transfer olduğu için mutluluğunu kelimelere sığdıramadığına değinen Yusuf Abdioğlu, "Profesyonel olana kadar Samsunspor maçlarına giderdim, hatta taraftarlarımızla beraber Karlı Orduspor deplasmanına bile gittiğim oldu. Şimdi kırmızı beyazlı formayla sahanın içerisinde olacağım için heyecanlı ve sabırsızım" ifadelerini kullandı. 

AİLE ORTAMI OLUŞTU 

Kamp süreci ve hedefleri ile ilgili konuşan Abdioğlu, "Her kamp sürecinde olduğu gibi hocalarımızın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Doğal olarak yorucu ama bir o kadar da birlik beraberlik içerisinde bir kamp geçiriyoruz. Bu aile ortamının bozulmasına asla izin vermeyeceğiz. Öncelikle takımımızın hedefi Şampiyonluk. Başkanımız da fedakarlık yaparak ligin önde gelen oyuncularını bizleri bu camianın altında topladı ve toplamaya da devam ediyor. Benimde tek hedefim, şehrimin takımına katkı sağlayıp lig sonunda şampiyon olarak Süper Lig'e yükselmek" dedi. 

'SORUMLULUĞUMUN FARKINDAYIM'

Taraftara kendisine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür eden tecrübeli oyuncu şunları söyledi: "Kendi şehrime böyle bir ilgiyle geldiğim için çok gururluyum. Sorumluluğumun ve işimin zorluğunun farkındayım. Bunun için de elimden gelen ne varsa yapmaya çalışacağım. Zaman zaman kötü oynayabilirim, formsuz olabilirim. Ama bu asla kötü mücadele edeceğim anlamına gelmez. Sonuna kadar ruhumu ortaya koyarak, mücadele edeceğim. Çocukken maçlardan sonra eve üzülerek yürüdüğümüz günler olurdu. İnşallah bu sene bütün taraftarlarımızı evlerine mutlu ve huzurlu şekilde göndereceğiz" Esra VURAL Özel HABER 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATI