Samsunspor'da kulüp idari işlerinin yanısıra artık basın sözcülüğü görevini de yürütecek olan Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu, "Bu güne kadar yaptığımız transferler ile savunma ve orta sahaya ilişkin sorunlarımızı giderdik. Sırada forvet var" dedi.

Samsunspor ile ilgili açıklamaların geçtiğimiz sezon resmi internet sayfasından yapıldığını hatırlatan Rüştü Araboğlu, "Fakat gördük ki basına bilgi verme anlamında bir eksiklik oluşmuş. Bu nedenle bir basın sözcülüğü gerekli olduğunu düşündük ve bu yönde bir karar verdik. Yönetim kurulumuz da basın sözcülüğü görevini bana tebliğ etti" diye konuştu.

SIRADA FORVET VAR
Hedefleri doğrultusunda istenilen bir kadro oluşturduklarını söyleyen Araboğlu, "Bugüne kadar yaptığımız transferlerle savunma ve ortasahaya ilişkin sorunlarımızı giderdik. Hedefimiz olan Süper Lig yolunda kaliteli bir kadro oluşuyor. Yabancı transfer konusunda çok aceleci davranmıyoruz. Transfer edeceğimiz oyuncullar konusunda netlik kazanmadan isim verme şansımız yok. Yakın zamanda forvet hattına da yerli ve yabancı transferlerimizi yapacağız" dedi. 

LOCAYA BÜYÜK İLGİ
Yeni stadyumdaki kombine çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Rüştü Araboğlu, "Biliyorsunuz stadımız çok büyük. Bunu da çok iyi değerlendirmemiz ve fiyat konusunda uygun şartlara sahip olması lazım. İçerisine taraftarlımızın ihtiyaçlarını da kapsayacak şekilde bir paket haline getirdiğimiz kombine satış işlemlerini de sizlerle paylaşacağız. Aynı zamanda loca satışları da devam ediyor. İlgi çok büyük loca satışlarına. Biz burda transfer haberlerini paylaştıkça, hedef koydukça, insanlarda locaya olan ilgilerini net bir şekilde ortaya koyuyor. Şuana kadar 20 loca satışımız oldu" diye konuştu. 

Haber - Onur EROL