SAMSUNSPOR TOP BAŞI YAPIYOR 

Trendyol Süper Lig'de 30. haftanın ardından lige 2 haftalık milli ara tatili verildi. Arada ise 5 günlük izine ayrılan Yılport Samsunspor bugün Nuri Asan Tesisleri'nde toplanacak.

ÇORUM FK İLE HAZIRLIK MAÇI 

Takım hedefleri doğrultusunda lig başlayana kadar hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürecek. Arada Çorum FK ile de bir hazırlık maçı oynayacak olan Kırmızı Beyazlılar, aranın ardından oynayacaklar Pendikspor maçına ise özel bir çalışma gerçekleştirecek.  

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Markus Gisdol açıklaması: "Hocanın kafası karışık" Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Markus Gisdol açıklaması: "Hocanın kafası karışık"

KADER MAÇINA ÇIKACAK 

Kırmızı Beyazlılar yoğun bir maç takvimine girecek. Yılport Samsunspor, 30 maçta,10 galibiyet, 6 beraberlik, 14 mağlubiyet ile 12. sırada 29 puan elde etti. Kırmızı Beyazlılar milli aranın ardından hemen sahasında ligde kader maçı diye adlandırılan maçlardan birini Pendikspor karşısında oynayacak. Ardından ise, Beşiktaş'la, Adana Demirspor'la (E), Kasımpaşay'la, Trabzonspor'la (E), Konyaspor'la, Alanyaspor'la (E), Fatih Karagümrük'le karşılaşacak. 

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.