'ÇOK ÖNEMLİYDİ'
Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen Eyüpspor galibiyetinin ardından Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. "Eyüpspor maçı bizim açımızdan Avrupa kupalarına katılma hedefimiz anlamında son derece önemliydi” diyen Bilen, “Hafta boyunca teknik ekibimiz ve oyuncu kardeşlerimiz bu maçın bilinciyle çok iyi hazırlandılar. Hafta sonu ise muhteşem bir atmosfer vardı. Taraftarımız 90 dakika boyunca takımı müthiş şekilde motive etti. Onlara bir kez daha teşekkür ediyoruz. Başkanımız da stattaydı ve galibiyetin ardından mutlu bir şekilde İstanbul’a döndü. Daha farklı bir skor da alabilirdik. Ama en önemlisi 3-0’lık ilk maçın rövanşını aldık ve ikili averajda da rakibimizin önüne geçtik" diye konuştu.
'KRİTİK 3 MAÇIMIZ VAR'
Trendyol Süper Lig’in 35. haftasını BAY geçecek olan Samsunspor’da gözler, bir sonraki hafta sahasında oynanacak Sivasspor karşılaşmasına çevrildi. Başkan Vekili Veysel Bilen, kalan üç maça büyük önem verdiklerini belirterek, "Önümüzde çok kritik 3 maç var. Sezon başından bu yana olduğu gibi bu maçlara da aynı ciddiyetle yaklaşacağız. Şimdi odak noktamız Sivasspor. Bu karşılaşma bizim için sezonun en önemli maçı. Oyuncularımız hafta boyunca üç gün antrenman yaptı. Bugün itibarıyla izne çıktılar. Pazar günü ise Sivasspor maçı hazırlıklarına kaldığımız yerden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
SAMSUNSPOR'DA TEK HEDEF AVRUPA KUPALARI
Ligde üçüncülük yarışında avantajlı konumda olduklarını belirten Bilen, “Şu anda 3 puan gerimizde olan Beşiktaş’ın Adana Demirspor ile oynayacağı maçın sonucunu bekleyeceğiz. Ardından kalan maçlarla ilgili stratejimizi netleştirerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Buraya kadar büyük bir mücadeleyle geldik. Haftalardır 3’üncülüğü kimseye kaptırmadan geldik. Ayağımıza kadar gelen bu kısmeti de kimseye bırakmak istemiyoruz. Avrupa hedefimizde kararlıyız. Eğer mümkün olursa UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz. Bu hedef için ‘Neden olmasın?’ diyebileceğimiz bir noktadayız. İnşallah bu büyük hedefi hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.