'BİZİM İÇİN ÖNEMLİYDİ'  

Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Ankaragücü galibiyetinin ardından Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Çapa, "Geçen hafta hak etmediğimiz bir mağlubiyetin ardından bu hafta sahamızda galip gelmek bizim için çok önemliydi.  Sadece galibiyet değil girmiş olduğumuz pozisyonlarda çok önemliydi. Birçok pozisyona girdik ilk yarı ama değerlendiremedik. İkinci yarı biraz risk alarak, çok fazla ofansif oyuncu oyuna sürerek, istediğimiz sonucu aldık" dedi. 

Samsunspor'da sakatlığı devam eden Satka'dan mesaj var Samsunspor'da sakatlığı devam eden Satka'dan mesaj var

'İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ' 

Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Fuat Çapa, "Ancak henüz hiçbir şey bitmiş değil. Önümüzdeki Hatayspor karşılaşması var. Oradan da 3 puan alıp, milli takım arasını iyi bir şekilde değerlendirmek istiyoruz. Taraftarımıza teşekkür ederiz. Yine bizi yalnız bırakmadılar. Büyük bir camia olduğumuzu bir kez daha gösterdiler. Bu birlikteliği büyüterek devam edelim. Samsunspor'un ne kadar büyük bir camia olduğunu her geçen gün herkes görmüş oluyor" ifadelerini kullandı.  

'KARARLAR ÜZÜCÜYDÜ'

Ankaragücü maçında hakemin verdiği kararları üzücü olarak yorumlayan Çapa, "Futbol dışında hakem kararları Ankaragücü maçında yine maalesef üzücüydü. Olmayan bir faule faul vermesi. Avantajları genelde rakibe vermesi üzücüydü. Artık her hafta aynı şeyleri görmekten, söylemekten dolayı da üzgünüm. Biz artık kendi yolumuza bakıp, ligde kaldığımız garantileyip, ondan sonra kalan maçlarda da maksimum puanları alıp üst sıralara yükselmek istiyoruz" diye konuştu. 

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.