"O İSİMLER KİRALANDI"

Kırmızı-Beyazlıların Futbol Direktörü Fuat Çapa, kiralık gönderilen, yolların ayrıldığı ve sözleşmesi sona eren oyuncular hakkında Samsun Medya Grubu’na özel açıklamalarda bulundu. Çapa, “Laura, takımdan ayrılmak istedi ve biz de başka kulüplerle görüşmesine izin verdik. Mustafa Tan’ı, Serikspor’a oynama garantili olarak sezon sonuna kadar kiraladık. Aynı şekilde Enes Albak’ta da bu yöntemi uyguladık. Ercan’ı da kiralık olarak gönderiyoruz” diye konuştu. 

"OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ"

Kadronun korunmasının önemine değinen Çapa, “Şu anda sözleşmesi biten oyuncularla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Belirli bir seviyeye kadar geldiğimiz isimler var. Gelecek sezonla ilgili de planlamalarımızı yapıyoruz çünkü mevcut sıralamamızı koruyarak istikrar sağlamak istiyoruz. Oyuncu grubumuza güveniyoruz ve onların kalitesini sahada gösterdiklerini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Beklenmedik transfer teklifleri aldıklarını da dile getiren Çapa, “Ercan’a hiç beklenmedik bir teklif geldi. Laura ise ayrılmak istediği için ona izin verdik. Sezon sonunda da benzer teklifler gelebilir. Eğer oyuncular burada kaldıklarında mutsuz olacaklarsa, bu durumu öngörerek bizim de çalışmalarımız devam ediyor. Ama sözleşmesi biten oyuncularla takım iskeletini, devamlılığı kulüp kültürü oluşturma adına devam etmek istiyoruz.”dedi. 

Eski Samsunsporlu Yücel Çolak öğrencilerle buluştu Eski Samsunsporlu Yücel Çolak öğrencilerle buluştu

"SAĞLAM ADIMLAR ATILMALI"

Takım iskeletini koruyarak geleceğe sağlam adımlarla ilerlemek istediklerini vurgulayan Çapa, şunları söyledi: “Elbette bütçe faktörünü de göz önünde bulundurmak zorundayız. Sezon başında belirlenen o bütçe doğrultusunda çalışmak zorundayız. Eğer o bütçenin içerisinde kalacak olursak ve oyuncularımız bizle devam etmek isterse tabii ki biz mümkün olduğu kadar kadroyu korumak istiyoruz.” 
  
 

Muhabir: FERİDE SEZGİN