‘DEĞERLİ VE ANLAMLI MAÇ’ 

Kırmızı Beyazlılar, perşembe günü Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Sakarya’nın önlerindeki süreçte de kendilerini hedefe götürecek bir maç olduğuna değinerek, "Yedi maçımız var. Hepsi final gibi. Sakarya son haftalardaki aldıkları seri galibiyetler ister istemez onları da potanın içerisine soktu. İç saha performansları yüksek. Ama, bizde çok güçlü bir takımız. Sahaya bunu da yansıtıyoruz. İstatistiklere baktığımızda ligin en çok gol pozisyonuna giren, şut atan, gol atan takımı. Bu çok değerli ve anlamlı. Ama tabi bunu her maça yansıtmamız lazım. Rakibin gücünü biliyoruz. Ama bizde kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Yaklaşık 14 maçtır ortaya koyduğumuz performans 9 galibiyet, 5 beraberlik. Bu bizim için büyük bir artı. Önümüzdeki süreçte de bizi hedefe götürecek bir maç. Yani kazandığımız taktirde strateji olarak da çok iyi bir duruma geleceğiz" dedi. 

'SERİ GALİBİYET ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTIRACAK'

Elde edecekleri seri galibiyetlerin kendilerine erken şampiyonluk getirebileceğine değinen Eroğlu, "Başkanımız yaptığı açıklamada, 'Bodrum maçında şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz' demişti. Bizim de görevimiz belki de o maça kalmadan şampiyonluğu elde etmek. Çünkü bu şehir bunu fazlasıyla hak ediyor. Şehre güzel günleri göstermek anlamında bizim için önemli bir fırsat. Elde edeceğimiz, seri galibiyetler bizi erkenden şampiyonluğa ulaştıracak. Hedefimiz bu. Amacımız şampiyon olduktan sonra şehri, Kırmızı Beyaz bayraklarla süslemek. İnşallah da ilk günden verdiğimiz sözü yerine getiririz" diye konuştu. 

SAKATLARDA SON DURUM 

Sakatlığı bulunan oyuncular ile ilgili gelişmeleri aktaran Eroğlu, "Sakatlık anlamında Muhammet Ali bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Barış, Mücahit aramıza döndü. Şu an birçok oyuncumuz iyi durumda. Fiziksel anlamda eksik olan oyuncularımız var. Onları tamamlamaya çalışıyoruz. Alternatifli kadromuz oluştu. Her oyuncunun performansı bizim için önemli. Sık sık maç oynayacağız. O yüzden her oyuncuya ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.  

'PENALTI ÖZEL BİR VURUŞ'

Penaltı şansızlığı ile ilgili de konuşan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu şunları söyledi:

"Yazılı isimlerimiz var. Tabi ki şansızlık oldu. Penaltıyı antrenmanda ne kadar çalışırsanız çalışın özel bir vuruştur. Antrenmandaki ile maçtaki atmosfer aynı olmuyor. Sonuçta pes etmek yok. Bunu kırmamız gerekiyor, ki bu güce sahibiz

Haber Kaynak:  Esra VURAL