Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsunspor'da görevine son verilen Futbol Gelişim Direktörü ve Başkan Danışmanı Batu Kaplan ile menajer Uğurcan Marsak’ın görevine neden son verildiğine ilişkin, "Haklarındaki iddialar yüzünden gönderildiler" dedi. 

AW718928_01

"HAKLARINDAKİ İDDİALAR YÜZÜNDEN GÖNDERİLDİLER"

Futbol Gelişim Girektörü ve Başkan Danışmanı Batu Kaplan ile menajer Uğurcan Marsak’ın neden görevlerine son verildiğini ve Cafer Elek’in son durumunu değerlendiren Başkan Yüksel Yıldırım, “Batu Kaplan ve Uğurcan Marsak, hakkındaki iddialar yüzünden gönderildi. Daha önceki dönemlerde de aynı şeyler yaşanmış ve o dönemki kişileri de göndermiştik. Cafer Elek ile görüştüm. Cafer’in kimseden para aldığı yok. Cafer’in bütün hatası yapılanları görmemesi, çünkü o hiçbir transferde yer almadı. Belki o da gidecek. Yeni bir yapılanma yapıyorum. Benim her gün gözlemci gibi maç seyretme ya da menajerler gibi oyuncu bulmak gibi işlerim olamaz. Ben kulübün sahibiyim. Düzgün, dürüst bir başkan bulamadığım için geçici olarak başkanlık yapıyorum. Önder Özen ile ilk yılımda genel menajerlik için görüştük fakat mali açıdan anlaşamamıştık. Ben transferde para işine asla kimseyi koymamam gerekiyor. Ne kadar koymasam da arkadan iş çevrilebiliyor. Oyuncuyla anlaşılan para nereye gidiyor bilinmiyor.Bir gün gerçekler gün yüzüne çıkıyor. Sen de bunu duyuyorsun, içeriden biriyse işine son veriyorsun" dedi.

batu kaplan ic

"BİRBİRLERİNE GÜVENMEMİŞLER"

Kamuoyunda konuşulan ses kayıtlarına ilişkin de açıklamalarda bulunan Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

"Kamuoyunda konuşulan ses kayıtlarını dinledim. Kayıtlarda bir şey yok, konuşmalar birbirlerinin hakkında yapılan konuşmalar. Ortada bir belge yok. Oyuncu konuşması yok. Birbirlerine güvenmeyip, ses kaydı yapıp yönlendirme yapıyorlar. ‘Sen şunun aleyhinde bunu söyledin, sen de şunun aleyhinde bunu söyledin’ gibi olaylar. Novikovas’ın menajere para gönderdiği iddia edilen dekontu oyuncudan istedim. Hiçbir şey gelmedi. Para nasıl gitti ya da gitmedi bilmiyorum. Evet desem elimde belge yok” diye konuştu

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.