Kırmızı beyazlı ekibimiz sabah 10:00’da yaptığı ilk antrenmanda düz koşu yaptı. Saat 16:00’da başlayan günün 2. antrenmanında ise düz koşu ile başlarken ardından topla ısınma ve taktik oyun oynadılar.

Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri Nuri Asan Tesisleri’ne gelerek ziyaret de bulundular.

Antrenman öncesi Samsunspor’a çiçek ve tatlı ikram eden KADEF Başkanı Yılmaz Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri kırmızı beyazlı ekibimize Süper Lig yolunda başarılar dileyerek bir süre antrenmanımızı takip ettiler.

BAŞKAN TUTU’YA ZİYARET
Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Salıpazarı Belediye Spor Kulübü Başkanı Yaşar Aslan ve Salıpazarlı İşadamı Hüseyin Karaman, Başkan Erkurt Tutu ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi kulübümüzün Başkanlık makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Samsunspor’a Süper Lig yolunda başarılar dileyen Salıpazarı heyetine Başkan Erkurt Tutu ve Yönetim Kurulu Üyeleri desteklerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.











SAMSUNSPORLUYUZ.COM