SAMGİAD'DAN SAMSUNSPOR'A REKOR ÜYE
Samsunspor Kulübü, şehrin iş dünyasıyla buluşmalarını sürdürüyor. İlkini Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştiren Kırmızı-Beyazlılar, bu kez Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) ev sahipliğinde iş insanları dernekleriyle bir araya geldi.

KULÜPTEN TEŞEKKÜR
Toplantı kapsamında SAMGİAD tarafından kulübe 100 yeni üye kazandırıldı. Bu özel katılımla birlikte Samsunspor tarihinde ilk kez aynı anda toplu olarak en yüksek sayıda üye kaydı gerçekleştirilmiş oldu. Samsunspor Kulübü, şehrin dinamik iş dünyasının desteğiyle büyüyen büyük aileye katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Gerçekleştirilen programa Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Başkan Yardımcısı Fazlıhan Carus, SAMGİAD Başkanı Aytekin Demir ve yönetim kurulu, Samsunspor Kulübü Genel Sekreter Aslı Moral Ergin, İş Dünyası ve STK Sorumlusu Onur Öztekin, Halkla İlişkiler ve Üye İlişkileri Sorumlusu Tuncay Bulut, Reklam ve Pazarlama Sorumlusu Volkan Erdil, Yapı İşleri ve Genel Projeler Sorumlusu Hakan Murat Erkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Şahin, Prof. Dr. Elif Eser Acarel, Giray Şen ve Esat Kasap, ASKON Samsun Şubesi, SAMSİAD, MÜSİAD Samsun Şubesi, Bafra Genç İş İnsanları Derneği, SAMİKAD (Samsun İş Kadınları Derneği), Samsun Genç Girişim ve Yönetişim Derneği, Genç ASKON, Genç MÜSİAD ve ASRİAD Samsun Şubesi temsilcileri de toplantıda yer aldı.




