Taraftarın Sesi Kanal S ekranlarında sizlerle 6 Mayıs Pazartesi Taraftarın Sesi Kanal S ekranlarında sizlerle 6 Mayıs Pazartesi

BERABERLİĞE İMZA ATMIŞTI

Kırmızı - Beyazlılar, deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Gerçekleşen karşılamanın 83'üncü dakikasında geriye düşen Yılport Samsunspor, 9 dakika sonra, Lubomir Satka'nın golü ile skoru 1-1 eşitleyerek, 1 puanı hanesine yazdırdı. Futbolcu alınan beraberliğin ardından ise açıklamalarda bulundu.   

'ZOR OLACAĞINI BİLİYORDUK'

Futbolcu maçın zor olacağını bilerek Gaziantep'e gittiklerine değinerek, "Takım olarak iyi performans sergilediğimizi düşünüyorum. Ne yazık ki ofsayttan verilmeyen bir gol attık. Çok önemli pozisyonlara girdik. Daha sonrasında geriye düştük. Ondan sonra beraberliği bulduk. Bu da çok önemli. Aslında maçı kazanmaya gitmiştik. Ne yazık ki beraberlikle ayrılıyoruz" dedi.  

BÜYÜK BEĞENİ ALDI 

Öte yandan Yılport Samsunspor'un sosyal medya hesabından beraberlik sonrası, Lubomir Satka videosu büyük beğeni aldı. Futbolcunun takım otobüsüne giderken, "Haydi Samsun Gidiyoruz" sözleri sosyal medyada büyük beğeni ve paylaşım aldı.

GÜRKAN SARIKAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.