Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Her hoca ve takım böyle bir taraftar ister" Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Her hoca ve takım böyle bir taraftar ister"

KRİTİK KARŞILAŞMA

Yılport Samsunspor, 12 yıl aranın ardından Süper Lig’de sahasında bir diğer Karadeniz takımı Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Maç bu akşam saat 19.00'da Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşecek. Ligde kalmayı garantilemek adına önemli ve zorlu karşılaşmada Kırmızı - Beyazlılar'ın hedefi, rakibini yenip, alt sıralardaki rakipleri ile puan farkını açmak. 

68'İNCİ RANDEVU 

Yılport Samsunspor ile Trabzonspor daha önce birbirine 67'kez rakip oldu. Bunların 13'ünü Kırmızı - Beyazlılar kazanırken, 11 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor'un ise 43 galibiyeti bulunmakta. İki takım arasında ilk devrede gerçekleşen maçı Trabzonspor kazanırken, Samsunspor'un ev sahipliğinde gerçekleşen son karşılaşmada ise Kırmızı - Beyazlılar sahadan üstün ayrılan taraf oldu. 

TARAFTAR MAÇI BEKLİYOR 

Öte yandan Samsunspor taraftarı 12 yıl sonra evindeki ilk karşılaşmaya yoğun ilgi gösterirken heyecanla maçın bekleyeceği saati bekliyor. 

GÜRKAN SARIKAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.