Kırmızı - Beyazlılar'da Teknik Direktör Markus Gisdol'un takımın başına gelmesi ile birlikte önemli bir ivme kazandı.

Samsunspor için kritik viraj! Takım Trabzonspor maçına odaklandı Samsunspor için kritik viraj! Takım Trabzonspor maçına odaklandı

BÜYÜK BEĞENİ ALDI 

Elde edilen başarıların ardından Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, sosyal medya hesabından kızının kendisine sorduğu, 'Şimdiye kadar Samsunspor'da yaşadığın en özel anının nedir' sorusunu cevapladığı videoyu paylaştı. Gisdol'un en unutulmaz anı ise göreve geldiğinde ilk aldıkları Hatayspor galibiyeti olduğunu ve bu galibiyetin son dakikalarda gelmesiyle çok daha farklı bir anlam kazandığını belirttiği video ise sosyal medyada büyük beğeni aldı. 


" KİMSE İNANMIYORDU "

Gisdol, "Buraya ilk başladığımda bazı insanlar, bu takımın, bu kulübün, Süper Lig'de bir maç bile kazanamayacağını düşünüyorlardı. 11 yıl sonra Süper Lig'e çıktıktan sonra Süper Lig'de alınan ilk galibiyetti ve bunu uzatma dakikalarında almıştık. Harika inanılmaz bir andı. Taraftarımız ve birçok insan (Mutluluktan) ağlamıştı. Sahada çok duygu yüklü bir an yaşamıştı ve o andan sonra takım olsun, oyuncular olsun hep birlikte daha fazla maçlar kazanabileceğimize ve sezon sonunda Süper Lig'de kalabileceğimize inandık. Başladığım günden beri yaşadığım en güzel an bu andı" dedi.     

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.