Kırmızı Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Markus Gisdol, Sky Spor'a açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Biz bunu birlikte başardık" Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Biz bunu birlikte başardık"

"HATAYA YER YOK"

Gisdol, hataya yer olmadığına değinerek, " Bizim için bu saatten sonra en önemli şey, ligde kalmak. Bu saatten sonra, hata yapamayız. Çünkü önümüzde, oynamamız gereken her maçın bir final değerinde son 8 maç. Bundan dolayı odaklanmamızı kaybetmememiz gerekiyor. Çünkü çok zor karşılaşmalar olacak. Eğer bu hedefimizi başaracak olursak, zaten çok büyük bir hikaye yazmış olacağız. Nereden geldiğimizi unutmamamız lazım. Nerden geldiğimizi bilmeliyiz. Hataya düşmememiz lazım. Rehavete kapılmamamız lazım." diye konuştu.  

"BİZİM NE YAPACAĞIMIZ ÖNEMLİ"

Takımların iyi bir performans göstermesi ile hakemlerinde önüne geçilebileceğine değinen Gisdol, "Bir hoca olarak dürüst olmam gerekiyorsa, eğer gerçek anlamda çok iyi oynayacak olursak, aslında hekem ne kadar kötü olursa olsun, biz o maçı yine alırız. Ama biz kötü olduktan sonra, hakem ne kadar iyi bir maç yönetirse yönetsin. O maçı bizde kazanamayız. O sebepten dolayı her şeyden önce en önemlisi, bizim takım olarak ne yaptığımız ve doğru işleri yapıp yapmadığımız. Biz doğru işler yaptığımız müddetçe maçın hakemlerinin sonuca etki edeceğini sanmıyorum" ifadelerini kullandı. 

GÜRKAN SARIKAYA   
SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN