OYUNDAN OYUNA PLAN 

Kırmızı Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Markus Gisdol, Alman basınına açıklamalarda bulundu. Gisdol, göreve gelmesi ile birlikte takım önemli bir ivme kazandı. Teknik adam başarının sebepleri ile ilgili, "Oyuncuların benim sistemime açık olduğunu erkenden fark ettim. Çok hız, yüksek pres, hızlı geçiş ve bunu hızla içselleştirmek istedim. Ayrıca her zaman rakibin çok detaylı bir analizini yapıyoruz ve başlama davranışı gibi bireysel unsurları bireysel olarak ve oyundan oyuna uyarlıyoruz" diye konuştu. 

Hoca gisdol-1

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Alanyaspor'a karşı istediğimiz sonuç için mücadele edeceğiz" Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Alanyaspor'a karşı istediğimiz sonuç için mücadele edeceğiz"

‘BAŞARILI OLACAĞIZ’ 

Sezon sonunda başarılı olacaklarından emin olduğuna değinen Markus Gisdol, "Odağımızı kaybetmeyeceğiz. Bu gibi durumlarla ilgili yeterince deneyimim var. Memnuniyetin ne kadar çabuk başarısızlığa yol açabileceğini biliyorum. Bir koç olarak benim görevim herkesi yolunda tutmak, antrenmanlarda çocuklara yakından rehberlik etmek, net ve konsantrasyonla çalışmalarıdır. Birçok takım birbirine yakın, yine de zorlu bir yol olacak ama başarılı olacağımızdan eminim" ifadelerini kullandı. 

FUTBOL ÇILGINILAR

Gisdol "Samsun'da taraftar son derece futbol çılgını. İki milyondan fazla nüfusu olan şehrin tek büyük kulübü var: Samsunspor. Stadyumda tek bir taraftar eğrisi yoktur; tüm stadyum bir taraftar eğrisidir. Atmosfer benzersizdir. Tabii ki iyi hissettiriyor. Ama saf değilim. Futbolda her iki yönde de olaylar genellikle hızlı gelişir. Bu başarı dalgasını sürdürmeye çalışıyoruz"derken, sözleşmesi ile ilgili ise, "Hala yapılması gereken çok zor bir iş var. Sorunu çözdükten sonra sorumlularla sakin bir şekilde konuşacağım" dedi. 

GÜRKAN SARIKAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.