MUTLULUK VERİCİ 

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Samsun Medya Grubu'nu ziyaret etti. Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ile sohbet eden Eroğlu, ardından Süper Lig'de gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Eroğlu, "Güzel bir süreç yaşadık. Erkenden ligi tamamladık. Bu, mutluluk verici. 11 yıllık bittiği için ayriyeten Samsun halkı hak ettiği Süper Lig'e kavuştu. İlk günden beri hedefimiz günü kurtarmak değil, hedefe ulaşmaktı ve yakaladığımız 20 maçlık seri aslında bizi hedefe erken ulaştırdı" dedi.  

GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATACAK 

Süper Lig'de de doğru çalışma ile güzel başarılara imza atacaklarını düşündüğüne değinen Eroğlu, "Süper Lig tabi ki 1. Lig'e göre daha zor. Ancak, biz yine kendi sistemimizle, Süper Lig'de de aynı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Heyecanlıyız tabi ki. Baktığınızda Samsunspor'da güçlü bir takım güçlü bir camia. Güçlü takımların olduğu Türkiye'nin en üst ligi. Ekibimizle yine çok çalışacağız. Doğru çalışacağız. Süper Lig tüm taraftarımıza armağan olsun. Bence Samsunspor Süper Lig'de de güzel başarılara imza atacak" diye konuştu.    

BİZE YAKIŞANI YAPMAK 

Belçika’ya gidip Westerlo Kulübü yetkilileriyle görüşüp bilgi alışverişinde bulunduklarını belirterek, "Ziyaretlerimiz yine devam edecek. Sonuçta gelecekle ilgili planlamada Avrupa ile iletişim önemli" derken, Keçiören karşılaşmasında da çalışmaya devam edeceklerini belirten Eroğlu, şunları söyledi: "Şampiyonluk öne gelince şehir coşkuyla kutladı. Hedefimiz, bundan sonra kalan maçlarda sahada bize yakışanı yapıp futbolumuzu oynamak ve kazanmak. Pazar günü karşılaşma bizde çalışmalarımıza devam ediyoruz"

Öte yandan, Yılport Samsunspor ligin bitimine 6 hafta kala, Süper Lig'e yükseldi. 11 yıllık hasretin son bulmasının ardından bir sigorta acentesi, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nu konuk etti. Gerçekleşen ziyaretin ardından Eroğlu, iş yerindeki personel ile kısa bir görüşme gerçekleştirdikten sonra, firma yetkilisi Eroğlu'na plaket taktim etti

Haber Kaynak: Esra VURAL ÖZEL HABER

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.