HÜSEYİN EROĞLU MAÇI DEĞERLENDİRDİ

Yılport Samsunspor-Dyorex Boluspor maçının ardından değerlendirmelerde bulunan teknik adam Hüseyin Eroğlu, beraberlik nedeniyle yaşadığı üzüntüyü dile getirerek, "Hakem ilk takdir hakkını bizim aleyhimize kullandığını düşünüyorum. Bu da etken oldu. Son bölümde bize yapılan fauller verilmedi. VAR'a gitseydi belki de son pozisyondaki gol iptal olurdu" dedi.

"MAÇA İYİ HAZIRLANDIK"

Eroğlu maça iyi hazırlandıklarını, iyi oynayamadıklarını fakat iyi mücadele ettiklerini dile getirerek, "Kendi sahamızda oynadığımız maça iyi hazırladık. Maça iyi başladık, skoru da bulduk. Skoru artıracağımız anlar geldi ama değerlendiremedik. Her iki başlanıçta da oyunumuz iyiydi. 2. yarı önde top tutmamız lazımken geri yaslandık. Çok pas hatası yaptık. 63. dakikada golü atsaydık 3-1 olacaktı. O bizim için avantaj olacaktı. Son bölümde de yaptığımız değişiklikler bizi oyundan düşürdü. İyi oynayamadık ama iyi mücadele ettik. Maçı çevirebileceğimiz pozisyonlar geldi ama çeviremedik. Kendi sahamızda ve seyircinin önünde daha iyi oynamamamız lazım. Fiziksel kapasitemizi artırmak zorundayız. Kazanmayı hakettiğimiz bir maçtı ama berabere bitti. Üzgünüz" dedi.

"SON TAKDİR HAKKINI RAKİPTEN YANA KULLANDI"

Hakem hatalarına da değinen Eroğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Hakemin VAR'daki penaltının ağır bir karar olduğunu düşünüyorum. Son pozisyonda VAR'a gidip iptal edebilirdi. Bunu da yapmadı. Son takdir hakkını rakipten yana kullandı.Skoru korumak istediğimiz anlarda son dakika golü yedik. Bu anlamda üzgünüz. Hakem ilk takdir hakkını bizim aleyhimize kullandığını düşünüyorum. Bu da etken oldu. Son bölümde bize yapılan fauller verilmedi. VAR'a gitseydi belki de son pozisyondaki gol iptal olurdu."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.