Kırmızı Beyazlılar, sahasında Boluspor'ile uzatmalarda 2-2 berabere kaldı. Samsunspor taraftarı, takımın özellikle ikinci yarıda geriye dayalı oyun oynadıklarını hakemin verdiği kararları ise doğru bulmadıklarını değinerek, gerekirse maçlarda hakemi de yenmek gerektiğini belirtti. 


DEFANSA ÇEKİLMEMELİYDİK

Adnan ATAN: Samsunspor ilk yarı baskılı ve etkin oynadı. Bu da hoşumuza gitti. Ama son dakikalarda yapılan hatalar vardı. Çünkü Samsunspor büyük bir camia özellikle 70'inci dakikadan sonra defansa çekilmesi yanlıştı. Biz şampiyonluk bekliyoruz. 

ÖZGÜVEN OLMALI 

Koray ÖZTÜRK: Son dakikalara kadar iyi giden bir takımın, böyle büyük bir hata yapmasını doğru bulmuyorum. Sonuçta kaliteli oyuncular var. Bunu teknik adama değil, oyunculara bağlıyorum. Biraz daha özgüvenli olabilirler. Biz onlardan bunu bekliyoruz. Futbolcular isteyerek sahaya çıkarsa hakemde bize etki edemez. Gerekirse hakemi de yenmeliyiz. 

TFF'YE GÖREV DÜŞÜYOR 

Kerim GÜL: Takımın gidişatı eski hocaya göre iyi. Ama daha iyi olmalılar. Başkanımız mücadele ediyor. Ona güveniyoruz.  Hakem hataları hep oluyor. İnşallah hakemler bu hatalarını en kısa zamanda düzeltirler. Burada TFF'ye de görev düşüyor. Onlarda gerekli uyarıyı yapmalıdır. Kimse kimsenin hakkını yemesin. 

ZAMAN LAZIM 

İsa KOCAOĞLU: İlk yarı iyiydi. Ama ikinci yarı çok kötüydü. Takımda süreklilik yok. Gol atınca defansa çekiliyor. Samsunspor'un hocası değişti. Hocamız iyi ama kendisine zaman lazım. 

SONUCU HAK ETMEDİK 

Metin TOPAL: Boluspor maçı özellikle ikinci yarıda çok korkakça oynandı. Son dakikalarda galibiyeti kurtarmak için atak yapılmadı. Üzüldü. Sonucu hak etmedik. Hakemin de son dakikalarda hatası vardı. Hakemleri aşamıyoruz. Ama hakemi de yenmeliydik. 

MAÇI YÖNETEMEDİ 

Rıfat GİRAL: Maç çok kötüydü. Hocamıza güveniyoruz. Ama bazı değişikliklerde geç kaldı diyebilirim. Hakem de sağ olsun pek ortada maç yönetmedi. Özellikle Boluspor'un son dakikada attığı gol öncesi bir faul vardı. Ama hiç VAR'a bakmaya bile gerek duymadı. 

YAZIKLAR OLSUN 

Mustafa Can SÜNNETÇİ: Takımdaki oyuncular tek tek çok iyi. Ama 60'ıncı dakikadan sonra kondisyonları bitiyor. İnşallah arada kondisyon olarak daha çok çalışırlar. Hakemler ise Samsunspor'un başarısını istemiyorlar. Bunu göz göre göre VAR varken, gidip bakmamalarına bir şey diyemiyoruz. Yazıklar olsun. Ama biz herkese her şeye rağmen Süper Lig'e çıkacağız. 

VAR'A BAŞVURMADI 

Nurhan KUZGUN: Maçın ilk yarısı güzeldi. Ama ikinci yarı defansa sayalı oynadık. Hakemler de hata yapıyor. Diyecek bir şeyimiz yok. Sonuçta VAR'a başvurmadı. Boluspor'un golü öncesi yapılan faule. Ban kalırsa faul vardı ama hakemin taktiri.

Zeynep BARUTÇU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN