Kırmızı Beyaz sevdalısı Samsunspor taraftar grupları başkanları, tribün liderleri, kahvaltı programında bir araya geldi. Programda birlik ve beraberlik mesajı verilirken, Şimşekler Onursal Başkanı Volkan Altun ve Söğütlübahçe Taraftar Grubu Başkanı Ümit İren Bolu deplasmanının yasaklanması ve Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın hafta içi maçı oynayacakları için tribünlerin boş olacağını söylemi ile ilgili açıklamada bulunarak, yaşanan olumsuzluklara rağmen, hep beraber birlik beraberlik içinde Süper Lig'e yükseleceklerini belirtti. Programa, TSYD Samsun Şube Başkanı Avni Demir, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyet Başkanı Yusuf Ziya Çakır,  Samsunspor Taraftar ve Taraftar Grupları Sorumlusu Tonguç Ali Anıl, taraftar gruplarının temsilcileri, tribün liderleri ve gazeteciler katıldı. 

'TÜRKİYE'YE ÖRNEK' 

Kırmızı Beyazlı taraftarın sergiledikleri birlik ve beraberlikle Türkiye'ye örnek olduğunu belirten, Şimşekler Onursal Başkanı Volkan Altun, "Biz taraftar grupları olarak, ilerlediğimiz yolda, tamamen topluma, değerlerine, saygılı tutumlarımıza devam etmekteyiz. Bolu'da önemli bir deplasman maçımız var. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Güçlü bir taraftar yapımız var. Gittiğimiz maçlarda tribünleri dolduruyoruz. Anlam veremediğimiz bir tutumdan dolayı, Bolu maçına taraftarımızın gidişi engellenmiştir. Şampiyonluk yolunda giden bir takımın taraftar bütünlüğünün engellenmesi çok olumsuz bir davranıştır. Biz hem iç hem dış sahada ortaya koyduğumuz beraberlikle Türkiye'ye örnek teşkil eden bir yapıyız. Ama Samsunsporumuzun üzerinde oluşabilecek tüm olumsuzlukları da yine bertaraf ederek yolumuza devam edeceğiz. Allah'ın izniyle Süper Lig'e güçlü bir şekilde çıkacağız" dedi. 

'BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ'

Söğütlübahçe Taraftar Grubu Başkanı Ümit İren ise kimin ne söylediğinin bir önemi olmadığını, camia olarak takımlarını tek yumruk olarak desteklemeye devam ettiklerine değinerek, şunları söyledi: Altınordu kulüp başkanının, Samsunspor taraftarının hafta içi olması nedeniyle, maça gelmeyeceği yönünde söylemiş olduğu sözler var. Kimin ne konuştuğu bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz büyük bir camiayız. Büyük Samsunspor taraftarı, stadı doldurup, takımını 90 dakika boyunca destekler. Biz engel tanımıyoruz. Takımımızı Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi kendi şehrimizde de mücadele edip destekleyeceğiz. Bolu'da alınan kararın haksız olduğunu düşünüyoruz. Bir an önce bu karardan dönülmesini arzu ediyoruz. Bizim bugün hiçbir şeye aldırış etmeden, tek yumruk olup, herkesin Samsunspor'a sahip çıkması lazım. Hep beraber birlik beraberlik içinde Allah'ın izniyle şampiyon olacağız"

Haber Kaynak: Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.