Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek Kırmızı Beyazlılar da transfer çalışmaları sürüyor. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım transfer iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
"TAYLAN ANTALYALI İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR"
Ankaragücü’nde kiralık olarak forma giyen Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı ile anlaşmaya yakın olduğu iddilarına yanıt veren Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Taylan’la hala görüşmeler devam ediyor ama çok sıkı bir şekilde devam etmiyor. Çünkü Taylan en başta CS Emelec’e gitmeyi düşünüyordu. Kendisiyle baya bir görüşmeler yaptık. Onun bir beklentisi var. Tabi ben bir şey diyemiyorum Türk futbolcuları da kendilerini yabancılarla kıyaslıyor. Euro'nun artışları filan ama bir de madalyanın öbür tarafı var gerçeği var yani bizler bu parayı toplayamıyoruz böyle kolay para yok ortada zaten Türk lirası değer kaybediyor." dedi.
"HERKES KENDİ ÇIKARINI SAVUNUYOR"
Türk Futbolu'nun bu şartlarda ilerleyemeyeceğini fakat her şeyin çözümünün olacağını söyleyen Başkan Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: "Biz şampiyon olduğumuz gün 21 Euro bugün 28 küsür oldu daha lig başlamadı düşünün arada üç ay bile yok. Bakıyorsunuz TFF bize para verecek daha para gelmeden %35’i eridi. Bu paralarla nasıl transfer edeceksiniz artı TFF’nin harcama limiti var %30 sapmayla 255 milyon 9 milyon euro yapar. 9 milyon euro hocaların parasına ve eldeki oyuncuların parasına gidecek. Alacağınız oyuncuların parasını buna dahil etme şansı yok maalesef. Türk Futbolu bu şartlarda nasıl ileri gider bilmiyorum açık ve net söylüyorum ama her şeyin çözümü var. Ölüme çare yok o nedenle TFF Kulüpler Birliği oturacak futbolu gerçekten isteyerek masaya yatırıp isteyerek çalışacaklar şu an herkes göstermelik konuşuyor açık ve net söyleyeyim herkes kendi kulübünün çıkarını savunuyor böyle bir ortamda Türk Futbolu kurtulamaz. "
"ADIM ADIM İLERLEYECEĞİZ"
Öte yandan Yıldırım, adım adım ilerlediklerini ve bu başarının sürdürülebilir olması için çalıştıklarını ifade ederek:""Hulk'a bir teklif yaptık fakat düşük bulundu. Biz şampiyonluğa oynamıyoruz neden bu kadar yüksek bir para verelim ki? Biz buna hazır değiliz. Adım adım ilerleyeceğiz."dedi.
GÖZDE ARI
SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.