Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Samsunspor'a övgü! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Samsunspor'a övgü!

MÜRACAT REDDEDİLDİ 

Yılport Samsunspor 21 Aralık Perşembe günü saat 17.00'de sahasında Tümosan Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Maçın hafta içi ve iş çıkış saatine denk gelmesinden dolayı, taraftarın gösterdikleri tepkiye duyarsız kalmayan Samsunspor yönetimi, karşılaşma saatinin değiştirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na müracaatta bulunmuştu. Ancak, başvuru reddedildi. Yılport Samsunspor Operasyon  Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, konu ile ilgili Samsun Medya Grubu'na açıklamalarda bulunarak, köklü bir camia olan Samsunspor'un taraftarının mağdur edilmemesi adına yazışmaların haricinde her türlü diyalogda bulunmaya devam edeceklerini söyledi.

HER ŞEY TARAFTARIMIZ İÇİN

Soykan, Başkan Yüksel Yıldırım'ın talimatları doğrultusunda taraftarı mağdur edecek, tüm maçların saatleri ile ilgili başvurular yaptıklarına değinerek, "Konyaspor maçı bizim için kritik bir karşılaşma. Geçmişte olduğu gibi Konya maçının da hafta içi ve iş çıkış saatine denk gelmesinden dolayı, TFF'ye saat değişikliği için başvurduk. Ancak yayıncı kuruluşun yayın akışından dolayı talebimiz reddedildi. Köklü ve camiası olan bir kulübün taraftarının mağdur edilmesi asla kabul edilir değil. Maçlar taraftarla güzel. Bu bağlamda taraftarımızın mağdur edilmemesi adına, sadece başvuru ile yetinmeyip, yazışmaların haricinde her türlü diyaloglarda bulunmaya devam edeceğiz. Her şey taraftarımız ve takımımız için" dedi. 

NEDİM AYDIN