SMG'YE KONUŞTU 

Yılport Samsunspor'da Beşiktaş karşısında 59. dakikada oyundan alınan takım kaptanı Zeki Yavru, kenara gelirken gösterdiği tepkinin ardından, Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. İki senedir takımın başarısı için gerek maçlarda gerekse antrenmanlarda elinden gelen mücadeleyi veren ve taraftarın gönlüne dokunan oyuncu, Beşiktaş maçında yaşanan olayın kazanma hırsından kaynaklandığını kötü bir art niyetin olmadığını, tek gayesinin Samsunspor'un başarısı olduğunu belirtti. 

'EN ÇOK DESTEKLEYENLERDENİM'

Yavru, iki senedir Samsunspor'un başarısı için forma terlettiğine değinerek, "Gerek saha içi saha dışı nasıl fedakarlık yaptığımı az çok beni tanıyanlar biliyor. Hocamızın geldiği günden beri ona en çok destek olanlardan birisiyim. O anda sadece ikili diyalog yaşadık. Bunun ekranlara yansıması beni üzdü. Ama tabi aramızda kötü olan bir şey yok. Bizim her zaman ki gibi hocamız ile iletişimimiz çok iyi" ifadelerini kullandı. 

'RAHATSIZ ETTİ VE ÜZDÜ'

Taraftarın Sesi Kanal S ekranlarında sizlerle 29 Nisan Pazartesi Taraftarın Sesi Kanal S ekranlarında sizlerle 29 Nisan Pazartesi

Her zaman takım başarısının kendisi için ilk sırada olduğunun altını çizen Yavru, "Şu kritik süreçte  böyle bir konun konuşulması beni rahatsız etti ve üzdü. Sadece şu bilinmeli bizim tek odağımız Samsunspor ve onun başarısı. Benim sahada olup olmamam hiç önemli değil. Benim için önemli olan her zaman takımın başarısı. Biz geçen sene şampiyon olup, Süper Lig'e yükseldik. Bu senede bunu taçlandırıp, Samsunsporumuzu hak ettiği yer olan bu ligde kalıcı bırakmak istiyoruz"dedi.

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.