Kırmızı - Beyazlılar'ın takım kaptanlarından Osman Çelik, Perşembe günü kendi sahalarında oynayacakları TÜMOSAN Konyaspor maçını değerlendirdi.

"RAKİP OLACAK SEVİYEDE DEĞİL"

Takımın son 2 haftadır aldığı galibiyetlerle bir ritim yakaladığına işaret eden Çelik, "Bu hafta sahamızda Konyaspor ile oynuyoruz. Şu an puan cetveline baktığımızda rakibimiz gibi gözüküyor ama Samsunspor'un bulunduğu durum onlara rakip olacak seviyede değil. Çünkü bizim daha üstleri hakkettiğimizi düşünüyorum. O yüzden bu maçta da çıkışımız devam ettirip 3 puan alıp yukarıları sıralara tırmanmaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Samsunspor - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

"FARKLI BİR SEVİYEYE GELDİK"

Çelik, "ilk 7 haftada oynadığımız sistem bizi bir alt ligde şampiyon yapmıştı, ama bu ligde istediğimiz sonuçları alamadık. Şimdi geçmişe takılı kalmadan önümüze bakmamız gerekiyor. Teknik direktörümüz Marcus Gisdol geldikten sonra iyi bir çıkış yakaladık. Takım enerji, dinamizm, fiziksel olarak da farklı bir seviyeye geldi. Gerçekten çok iyi çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmaların karşılığını da puan olarak alıyoruz. 2 maç üste galip gelerek istediğimiz sonuçları aldık. Bu serimiz devam edecek. Şimdi sahamızda Konyaspor ile oynayacağız. Buradan da 3 puan alıp tırmanışımız son sürat devam edecek inşallah." dedi. 

"AİLE ORTAMI OLUŞTU"

Samsunspor'un 11 yıl sonra Süper Lig'e çıktığını dile getiren Osman Çelik, "Uzun yıllar sonra ilk defa Süper Lig'e çıkmış yeni bir oluşan ve kadro vardı. Burada oyuncuların hem sahada hem dışarda birbirini tanıma süreci biraz sancılı geçti. Ama şu anda gerçekten bir aile ortamını yakaladık. Hem saha içinde hem saha dışında güzel birliktelik var zaten. Bu da oynadığımız futbola ve sonuçlara yansıyor. Samsunspor camiasının, kulübünün ve şehrinin de böyle bir bütün halinde olması gerektiğini düşünüyorum. Bu da bizi daha yukarılar taşıyacak." ifadesini kullandı.

NEDİM AYDIN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.