Bayram Bektaş ile yollarını ayıran Samsunspor'da teknik direktör arayışı sürüyor. Samsunspor'da son olarak Kenan Koçak ismi gündeme geldi. Samsunspor'un A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak ile anlaşma sağlandığı iddia edildi.  Samsunspor taraftarı "Kenan Koçak kimdir?", "Kenan Koçak nereli?", "Kenan Koçak kaç yaşında?", "Kanan Koçak Samsunspor ile anlaştı mı?" sorularını araştırmaya başladı. Detaylar haberimizde...

SAMSUNSPOR KENAN KOÇAK İLE ANLAŞTI İDDİASI

Aykut Kocaman'ın Samsunspor'un teklifini reddederek İsmail Kartal'ı önermesi ve İsmail Kartal'ın da, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan yıllık 2 milyon Euro talep etmesinin ardından masadan kalkan Samsunspor'un Kenan Koçak ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi. Samsunspor'un kısa süre içinde resmi açıklama yapması bekleniyor.

KENAN KOÇAK KİMDİR?

Kenan Koçak, 5 Ocak 1981'de Kayseri'de doğdu. UEFA Pro-Lisans sahibi olan Kenan Koçak, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un ekibine dahil oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Almanya vatandaşlığı da bulunan Koçak ile 3 yıllık sözleşme imzalamasının ardından tecrübeli antrenör, Julian Nagelsmann ve Domenico Tedesco gibi isimlerle birlikte Hennes Weisweiler Akademisi'nde teknik direktörlük eğitimini tamamladı.Son olarak Kasım 2019 - Haziran 2021 döneminde ise bir diğer Almanya 2. Lig ekibi Hannover 96'da görev yapan Kenan Koçak, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un ekibine katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.