'YÜREKTEN İNANIYORUM'

Kırmızı Beyazlılar, Bandırmaspor'u sahasında mağlup ettikten sonra ligin liderliğine oturdu. Yılport Samsunspor Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, rehavete kapılmadan hedeflerine odaklandıklarını belirterek, "Şehir, yönetim ve takım olarak iyi bir sinerji yakaladık. Birlikte inanarak hedefimize yürüyoruz. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olacak. Ben buna yürekten inanıyorum. Önümüzde 12 maçımız var. Bu önemli maçlarda taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağını da biliyoruz. Cumartesi günü de deplasmanda büyük Samsunspor taraftarlarımızın da desteğiyle güzel bir galibiyet alacağız" diye konuştu. 

'DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ'

Soykan, Başkan Yüksel Yıldırım'ın önderliğinde icra kurulu ve teknik ekip olarak, uyumlu bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "İcra kurulu çok uyumlu çalışan ve verimli bir yapı oldu. Birlikte eksikleri tespit edip başkanımız Yüksel Yıldırım önderliğinde sorunlara hızlı ve yapıcı çözümler üretiyoruz. Başkanımızın büyük emekleri ile başarımız daha da artıyor. Kendisinin önderliğinde icra kurulu ve teknik ekip olarak çalışmalarımız devam ediyor. Daha çok çalışacağız. Yolumuz uzun. Rehavete kapılmadan hedefimize odaklanıp inşallah sezon sonunda da şampiyon olarak Süper Lig'e yükseleceğiz" ifadelerini kullandı.

Soykan açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı;

İcra kurulu çok uyumlu çalışan ve verimli bir yapı oldu. Birlikte eksikleri tespit edip başkanımız Yüksel Yıldırım önderliğinde sorunlara hızlı ve yapıcı çözümler üretiyoruz. Başkanımız tarafından oluşturulan icra kurulu meyvelerini vermeye başladı. İnşallah bu yapı bizi Süper Lig hedefine taşıyan unsurlardan birisi olacak ve oraya çıktığımızda daha iyi işlere de imza atacağız.

Haber Kaynak: Esra VURAL  

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.