'TOHUM FİLİZLENİYOR'

Kanal S ekranlarında yayınlanan Samsunspor Özel programına konuk olan Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, elde edilen başarının Başkan Yüksel Yıldırım'ın, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun ve İcra Kurulu'nun özverisi olduğunu belirterek, "İcra Kurulumuz, abi-kardeş ilişkisinde hem profesyonellik hem sevgi saygı arasında işleyen bir yapıda. Ancak yapının işleyişinden çok yapının diğer unsurlarının işlemesi daha önemli. Başkanımızın emeği, parası, yaptığı transferler, taşın altına elini koyması zaten tartışılmaz. Bizim çalışmalarımızın da etkisi oluyordu. Ancak teknik, futbolcu tarafının, yaptığı başarılarda bizim yaptıklarımız kum tanesi gibi kalıyor. İcra Kurulu olarak en doğru hareketlerimiz başkanımızın onayıyla Hüseyin hocamızı bünyemize katmak oldu. Hüseyin hocamızın gelmesiyle 'Lale Devri'miz hayata geçmeye başladı. 19 maçtır herkesi mutlu, şehirde dinamikleri ayağa kaldırdı. Çünkü futbolda başarıyı bir tohum gibi düşünün, filizlenip yeşermeye başlıyor. Bu da Başkanımız, İcra Kurulu ve hocamızın özverisi" dedi. 

EROĞLU'NA ÖVGÜ 

Güzel bir yapının oluştuğuna ve bunda Hüseyin Eroğlu'nun dokunuşlarının çok olduğuna değinerek, "Başkanımız her zaman olduğu gibi bu senede imkanları zorladı, hep bilindik Türkiye'de başarılara doymuş ama daha iyi yerlere gelebilecek arkadaşları transfer ettik. Çok güzel bir yapı oluştu ama bunun asıl sebebi, söylüyorum yani hep sonucu Hüseyin hocaya bağlıyorum. Hüseyin hocanın dokunuşları çok. Çalışmak tabi önemli ama ben bu konularda biraz maneviyatçıyım. İyi niyetli iyi insanların olduğu yerin bereketi de nasibi de artıyor. Takımdaşlık, birlik beraberlik hat safhada. Artık yedek oyuncu, oynayan oyuncu kavramı hiç ortada yok. Samsunspor'un futbolcusu olma kavramı var. Bu da çok net bir şekilde sahaya yansıyor. Görülüyor ki doğru hoca, doğru yapılanma, karakterli futbolcularla başarı geliyor. Asıl başarı başkanımız önderliğinde hocamız ve futbol takımında" diye konuştu. 

ÖZEL NÖRALTEKNİK KOÇ

Tesiste futbolcuların özellikle maçlardan önce motivasyonlarını artırmak adına, nöralteknik koçu  Adnan Aydemir'in büyük emeklerinin olduğuna değinen Soykan, "1-2 senedir Adnan Aydemir hocamız var. ODTÜ mezunu Yıldırım Holding'de de görev yapıyor. Nöralteknik anlamda, nöroplastik anlamda yetenekleri olan bir hocamız. Hüseyin hocamızla beraber, güzel bir birliktelik yakaladılar. Onu da işin içine dahil ettik. Bu başarıda onun da sağ olsun emekleri var. Futbolcu arkadaşlarımız da abi kardeş gibi bir ilişkileri var. Bu yapıyı gün geçtikçe daha profesyonel, daha ön plana çıkararak devam ederek Samsunspor yapacağız" ifadelerini kullandı. 

SAMSUNSPOR İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞER 

Başkan Yüksel Yıldırım'ın Samsunspor için önemli bir değer olduğunu ve onun emekleri ile bu sezon Süper Lig'e çıkacaklarını belirterek şunları söyledi: "Maddi manevi her şeyiyle Samsunspor'a kendini veren bir başkanımız var Allah sağlık ve uzun ömür versin. Onun önderliğinde inşallah şehrimizde de bütünleşerek, hayal ettiğimiz, başkanımızın koyduğu vizyonlara göre Samsunspor'u hak ettiği yerlere en kısa zamanda getireceğimize inanıyorum. Orada da işimiz çok kolay olmayacak. Çok zor bir arenaya çıkacağız. Birlik beraberliğimize, bizim bizden başka dostumuz olmadığını bir kez daha göstereceğiz. Samsun bunu her anlamda hak ediyor. İnşallah Samsun'un en önemli markalarından biri Samsunspor, en yakın zamanda hak ettiği yerde kalıcı olacak"

Haber Kaynak: Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.