Samsunspor

Samsunspor, Gaziantep FK ile kritik maça çıkıyor!

Yılport Samsunspor, deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00'da gerçekleşecek zorlu karşılaşmada, Kırmızı - Beyazlılar, rakibi karşısında 3 puan alıp, galibiyet serisi elde etmek istiyor.

Abone Ol

GALİBİYET İSTİYOR 

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Ligi 26. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'yı konuk edecek. Maç saat 16.00'da Kalyon Stadyumu'nda gerçekleşecek. Önemli ve kritik karşılaşmada ise Kırmızı - Beyazlılar'ın hedefi, rakibini yenip, hem galibiyet serisi elde etmek, hem de üst sıralara yükselmek.

26'INCI RANDEVU

Kırmızı - Beyazlılar ile Gaziantep FK daha önce 25 kez birbirine rakip oldu. Bunların 8'ini Yılport Samsunspor kazanırken, 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Gaziantep FK'nın ise 12 galibiyeti bulunmakta. İlk devrede oynanan karşılaşmada ise Samsunspor rakibine 1-2'lik skorla mağlup oldu. 

25 MAÇTA 8 GALİBİYET

Samsunspor, 25 karşılaşmada 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile 29 puanı bulunmakta. Rakip filelere 29 gol gönderen Kırmızı - Beyazlılar, kalesinde 35 gol gördü. Rakibi Gaziantep FK ise, bu sezon oynadığı 25 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile 27 puanla 17. sırada. 

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.