Kırmızı Beyazlılar Spor Toto 1. Lig 25. haftada deplasmanda karşılaşacağı Sakaryaspor maçı için, Nuri Asan Tesisleri'nden yola çıkarak Samsun-Çarşamba Havalimanı'na gitti. Samsunspor ardından İstanbul’a oradan da karayolu ile Sakarya’ya hareket edecek. Kırmızı-Beyazlılar, maç öncesi Sakarya'da konaklayacağı otelde kampa girecek

'ÇOK İYİ KONUMA GELECEĞİZ'

Yolculuk öncesi açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu kazanmak için yola çıktıklarını belirterek, "Ligin boyu kısalıyor. Her maçı kazanmak istiyoruz. Tabi ki rakibimizin de gücünün farkındayız. Onlarda önemli bir seri yakaladı. Ama bu saatten sonra biz, her maçı kazanmak için sahada o performansı koyup, Samsunspor gibi oynamak zorundayız. Kazandığımız taktirde çok iyi bir konuma geleceğimizi düşünüyorum. Taraftarımızın izleyeceği, mutlu ve memnun olacağı bir maç olacak. İnşallah skorda gerçekleşir" diye konuştu.   

KAFİLEDE O İSİMLER YOK 

Kırmızı Beyazlıların maç kafilesinde ise sakatlığı bulunan Muhammet Ali Özbaskıcı, Barış Alıcı, Berk Taşkın'ın yanı sıra, Tomane, Cihan Kahraman, Yegen ve Guel'de yer almadı. 

KADINLARA GÜL VERDİ 

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ayrıca, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, tesiste çalışan kadınlara ve Samsun'un tek kadın Spor müdürü Esra Vural'a gül verip gününü kutlayarak, "Kadınlarımız bizim için değerli. Tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum. Tabi 8 Mart ile sınırlandırmamamız gerekiyor. Her gün bence çok değerli olduklarını hissettirmemiz gerekiyor. İyi ki varlar" dedi.

Haber Kaynak: Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.