EKSİKLER GÖRÜLDÜ 

Kırmızı Beyazlılar, yarın sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Kritik karşılaşma öncesi Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, takımın yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini belirterek, "Milli arada takıma 5 günlük izin verildi. Dinlenmenin ardından ise takım yoğun bir çalışma başlattı. Bir hazıklık maçı oynadık. Ligde forma şansı bulan ve bulamayan tüm oyuncuları hocamız sahaya sürdü ve eksikleri tam anlamıyla görmüş oldu. O anlamda hazırlık maçı önemliydi" diye konuştu.  

ÇAPA'DAN TARAFTARA ÇAĞRI 

Çapa, Pendikspor maçının önemine dikkat çeken Çapa, "Daha öncede söylediğimiz gibi, bir maçın ne kadar önemli olduğunu, bizim konumumuzda bir maç kazandığınızda yukarı ya bakıyorsunuz, bir maç kaybedince aşağıdaki takımların yaklaştığını görüyorsunuz. O açıdan her puanın değeri çok büyük. Bu anlamda da yarın sahamızda karşılaşacağımız Pendikspor maçı çok önemli. Bu önemli ve kritik karşılaşmada, taraftarımızı her zaman olduğu gibi yine tribünlere bekliyoruz. "ifadelerini kullandı.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol Süper Lig'de tek kaldı! Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol Süper Lig'de tek kaldı!