KRİTİK KARŞILAŞMA

Kırmızı Beyazlılar, pazar günü sahasında Ankaragücü ile kritik bir maça çıkacak. Puan sıralaması ve ligdeki durumu için Kırmızı Beyazlılar adına önemli olan karşılaşmada takımın hedefi rakibini yenip, 3 puanı hanesine yazdırmak. Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, kritik karşılaşma öncesi her zamanki gibi kendilerine destek olan taraftarı tribüne beklediklerini ve bu kez rekor seyirci sayısına ulaşmak istediklerini söyledi. 

TFF tarihi açıkladı! Süper Lig 2024-2025 sezonu ne zaman başlayacak? TFF tarihi açıkladı! Süper Lig 2024-2025 sezonu ne zaman başlayacak?

12. ADAMA ÇAĞRI 

Çapa, Başakşehir FK maçının iyisiyle kötüyüle geride kaldığını belirterek, "Galip gelseydik. Bizim adımıza çok güzel şeyler olacaktı. Maalesef VAR'ın vermiş olduğu kararla mağlup olduk. Pazar günü oynayacağımız Ankaragücü maçına odaklanmamız gerekiyor. İç sahada cuma günü 20 binden fazla taraftarımız oluyor. Hafta sonu mutlaka, stat daha dolu olacaktır. Ki iç sahada taraftarımızın bize olan desteğini çok iyi biliyoruz ve rekor bir seyirci sayısı bekliyoruz.  O açıdan pazar günü onları tribüne bekliyoruz"dedi.  

GÜRKAN SARIKAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.