'ÇOK ŞEY DEĞİŞECEKTİ'

Kırmızı Beyazlılar milli arada verilen izinin ardından yoğun bir şekilde çalışmalarına başlayacak. Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa SMG'ye yaptığı özel açıklamada, her puanın değerli olduğuna değinerek, "Hatayspor maçında beklemediğimiz bir sonuç oldu. Çünkü galip gelmiş olsaydık çok şey değişecekti bizim adımıza. Ama daha öncede söylediğimiz gibi, bir maçın ne kadar önemli olduğunu, bizim konumumuzda bir maç kazandığınızda yukarı ya bakıyorsunuz, bir maç kaybedince aşağıdaki takımların yaklaştığını görüyorsunuz. O açıdan, her karşılaşmanın, puanın değerli ve anlamlı olduğunu bir kez daha yaşamış olduk" diye konuştu.

Süper Lig'de 37. hafta başlıyor! Samsunspor'un rakibi Alanyaspor Süper Lig'de 37. hafta başlıyor! Samsunspor'un rakibi Alanyaspor

'CAMİAYI SEVİNDİRECEK'

Çapa, aranın ardından yoğun bir maç takvimi olacağının altını çizerek, "Bizim oynadığımız oyunda herkesin hazır olması gerekiyor. Çok efor sarf etmek gerekiyor. Birkaç günlük izin mutlaka iyi gelecektir. Çünkü, ondan sonra baya uzun bir süreç. 2 veya 3 Nisan'da bir maç daha oynayıp, ondan sonra tekrar 9-10 günlük ara olacak. Ki hala Pendikspor maçını hangi gün oynayacağımız belli değil. Bu da çok ilginç bir konu. Ama bundan sonra oynayacağımız 8 karşılaşma, çok önemli. Hatayspor maçını bir trafik kazası gibi görelim. Eminim biz Pendikspor maçı ile tekrar camiamızı sevindirecek, mücadeleyi verip oyunumuzu oynayacağız" dedi. 

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.