GİDİŞAT OLUMLU 

Kırmızı Beyazlılar'ın Futbol Direktörü Fuat Çapa, Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Futbol Direktörü Çapa, iyi bir ivme kazandıklarını ancak sezon sonu hedefe ulaşacaklarını belirterek, "Şu anda çok güzel bir çıkışımız var. Ama hala hedefimize ulaşmış değiliz. Çünkü sezon sonunda asıl hedefimize ulaşmış olacağız. Bizim içinde önemli olan, bu. Ama şu anki gidişatımız çok olumlu. Tabi, bu oluşum çok önemliydi. Bu oluşumunda mimarı Yüksel başkanımız. Bunu göz ardı etmemek lazım" ifadelerini kullandı. 

'GÖZARDI ETMEMELİYİZ'

Çapa, "İyi bir oyuncu kadrosuna sahip olduğumuzu, sadece birlikte oynamayı ve belirli bir oyun felsefesinin yerleşmesi gerekiyor diye söylemiştik. Tabi Markus hoca geldikten sonra bunu net bir şekilde gördük. Özellikle 2024 yılı bizim için olumlu başladı. Ümit ediyoruz ki bu şekilde devam etmesi. Takım içerisindeki takımdaşlık, skordan ziyade hiç kopmadan mücadele eden bir takımın olması bizim adımıza gayet olumlu sinyaller. Sahiplenme adına da yerli oyuncularımızı göz ardı edemeyiz. Oynayan oynamayan özellikle oynamayan" diye konuştu. 

‘SÖYLEDİKLERİMİZİ YAŞIYORUZ’

Süper Lig'de 37. hafta başlıyor! Samsunspor'un rakibi Alanyaspor Süper Lig'de 37. hafta başlıyor! Samsunspor'un rakibi Alanyaspor

Çapa, "İlk verdiğimiz röportajlarda, bir an önce takım iskeletini kurmamız lazım. İkinci etapta hep aynı oyun felsefesi değil, maçın gerektiği felsefeyle oynamak gerekiyor diye söylemiştik. Şu anda söylemiş olduğumuz aşamaları da birer birer görmüş ve yaşamış oluyoruz. Şehrin birleşmesi çok ömeliydi. Ki bunu hem içerde hem dışarda taraftarımız net bir şekilde yansıtıyor. Böylece oyuncu da taraftar da mutlu oluyor. Böyle kar topu gibi her geçen gün büyüyoruz. Ümit edelim ki sezon sonuna kadar bunu devam ettirelim" dedi. 

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.