“Cumhuriyetin 100. Yılında Şampiyonluk En Çok Samsunspor’a Yakışır” mottosuyla sezona başlayan Samsunspor’da bugünkü antrenman öncesinde “Eskisiyle Yenisiyle Efsane Samsunspor” etkinliği düzenlendi. Samsunspor’a hizmet vermiş eski futbolcu, teknik heyet ve idareciler antrenmana gelerek futbolcu ve teknik heyete başarılar diledi.

UNUTULMAMASI GEREKEN DEĞER

Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş: Bu tarz organizasyonlar olması gereken organizasyonlar. Ağabeylerimizi, büyüklerimiz, bu şehrin efsaneleri, Samsunspor’un efsanelerinin hatırlanmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Hizmet verdiğin camia ve şehir tarafından bir kenara atılmak ve hatırlanmamak en büyük huzursuzluk ve üzüntüdür. O yüzden ağabeylerimizi hatırlatmak ve hatırlamak istedik. Samsunspor’un onların da kulübü olduğunu hatırlatmak istedik. Futbol takımımızın da eski isimleri görüp moral-motivasyon kazanmalarını istedik. Çok güzel bir ortam oldu. Ben de saha önce görmediğim, tanımadığım efsaneler ile tanışmaktan mutlu oldum. Eski futbolcularımızı istedikleri zaman antrenmana davet ettim. Kendilerini evlerinde hissedebilirler. Güzel bir sohbet oldu. Allah onlara uzun, sağlıklı ömürler versin.

ALLAH BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN

Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, “Bu sene bizim açımızdan çok önem verdiğimiz, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında inşallah Bayram Bektaş hocamız ve ekibiyle birlikte mutlu sona ulaşmayı istiyoruz. Başkanımız da hem maddi hem de manevi olarak bizlere destekleri oluyor. Sizlerin de hem destekleri hem dualarıyla hem de saha kenarından bizim zaman zaman eksik yaptığımız şeyleri bize yapıcı olarak ileteceğinizi biliyoruz. Bizim sizlerle daha öncelerde bir araya gelmemiz gerekiyordu ama geçen bu 2-3 yılda çok fazla türbülanslar yaşadık. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

DOSTLARLA İLE BULUŞTUK 

Samsunspor'un eski Kulüp Başkanı Hakkı TOMAÇ: Eski dostlarla bir araya gelip, eski günleri yad etmek beni mutlu etti. Samsunsporumuz ile iftihar ediyoruz. Bizim dönemimizle karşılaştırınca nereden nereye geldik diye gurur duyuyoruz. Bugün benim içinde çok farklı oldu. Kadim dostlarımla bir araya gelmek beni mutlu etti. Samsunspor'a olan sevgimiz saygımız hiçbir zaman bitmedi. Her zaman sürüyor. Çok mutluyum bu organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ederim.

ESKİ GÜNLERİ YAD ETTİK 

Nihat SERÇEME: Tüm arkadaşlarımızı görünce eski günleri hatırlıyoruz. Genç futbolculara da gelip, antrenmanlarını izleyip moral vermek istedik. O açıdan Samsunspor'a teşekkür ederim. Eski oyuncularını unutmadılar. Gurur duyuyoruz.

ÇOK GÜZEL BİR DUYGU

Metin ÜRGAN: "71 sezonunda Samsunspor forması giydim. Samsunspor her zaman kalbimizde olan bir takım. Ama uzun zamandan beri bizi hiç hatırlamıyorlar da bugün, bizi hatırlayıp, buraya çağırmaları bizim adımıza çok güzel bir duygu. Samsunspor yönetimine teşekkür ediyoruz. Nokta transferlerle Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum.

BAŞARI BU SENE GELECEK

Necmi ÖKSÜZ: Daha önce buna benzer zaman zaman toplanmalar oluyordu. Ama bu kez sezon başı olması itibariyle, bu birliktelik çok önemli bir şey. İnşallah birkaç senedir, yapmaya çalıştığımız ama belirli nedenlerle yapamadığımız başarılı sezonun bu sene geleceğine inanıyoruz. İnşallah genç kardeşlerimiz Samsunumuzu en iyi şekilde sahada temsil edecek.

İNŞALLAH SÜPER LİG’E ÇIKACAĞIZ 

Sinan ÜNAL: Yönetimimizin bizi hatırlayıp, bizi antrenmana davet etmesi, bizim için çok büyük bir gurur oldu. Uzun zamandır böyle bir birlikteliğin olması gerekiyordu. İnşallah bu sene şampiyonluk kupasını kaldırır, Süper Lig'e çıkarız.

İÇİMİZ GİDİYOR 

Adnan KUŞ: Tesislerimizin böyle güzel sahalarını görünce içimiz gidiyor. Geçmişte böyle sahalarımız yoktu. İnşallah her şeyin güzelini Samsunsporumuzu hak ediyor. Samsunsporumuz Süper Lig'e çıkmayı hak ediyor. Bize de o yakışır. Biz uzun yıllar Süper Lig'de oynadık. 

ALTYAPIYA ŞANS VERİLMELİ 

Hasan ŞENGÜN(Dobi Hasan): Organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ederiz. Bizi bir araya getirdi. Samsunspor, bizim aşkımız, sevdamız. Takımı seyrediyoruz. İnşallah Samsunsporumuz Süper Lig'e çıkacak. Ama ben Samsunlu gençlerimize altyapımıza daha çok şans verilmesini istiyorum. 

AMACIMIZ SAMSUNSPOR’UN BAŞARISI 

Hakkı BAYRAK: Böyle güzel bir organizasyonun yapılmasından dolayı, başta kulüp başkanlarına yöneticilere teşekkür ederiz. Geç kalınmış bir durum. Ne kadar geç kalınmış olsa da önemli olan bugün. Bugün burada birlikte hareket edebiliyorsak, antrenman izleyebiliyorsak, ne mutlu bize. Buradaki arkadaşlarımız gerçek Samsunsporlu ve Samsunspor'un başarısını istiyor demektir. Biz takımın ve hocamızın her zaman yanındayız. Buradaki amaç Samsunsporumuzun başarısı.

Esra VURAL - Buğra MAYUK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.