GOL SESİ ÇIKMADI 

Trendyol Süper Lig 20. haftasında Samsunspor, deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da öne geçmek için mücadele etti ancak başarılı olamadı. İlk devre 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

SAHADA 10 KİŞİ KALDI 

Büyük çekişmelere sahne olan ikinci yarıda Samsunspor savunması kritik pozisyonlarda kalesine adeta etten duvar ördü. 64. dakikada Drongelen, rakip oyuncuya faul yaptığı gerekçesiyle maçta ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Samsunspor böylece sahada 10 kişi kaldı. Drongelen'e gösterilen kart ise tepkiye neden oldu.

Samsunspor ile amatör kulüp yetkilileri bir arada: Projeler konuşuldu Samsunspor ile amatör kulüp yetkilileri bir arada: Projeler konuşuldu

Muhabir: ELVAN İLHAN