Kırmızı-Beyazlılar, ASKON ve SAMGİAD’ı ziyaret eden Başkan Vekili Arzu Uslu, ziyaretlerin iyi geçtiğini ve takımın hedefe ulaşması için şehrin birliktelik sağlayarak tek yürek olması gerektiğini belirtti

ZİYARETLER SÜRÜYOR

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde (TBL) zirve mücadelesi veren YILYAK Samsunspor Basketbol, yönetim kurulu şehirde birlikteliği sağlamak için ziyaretlerini sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlıların Başkan Vekili Arzu Uslu, Genel Menajer Emre Ekim ve Samsunspor Kulübü Basketbol Komitesi, Anadolu Aslanları İş İnsanları Derneği (ASKON) ile Samsun Genç İş İnsanları Derneği’ni (SAMGİAD) ziyaret etti. 

TEK YÜREK 

ASKON ve SAMGİAD’ın yönetim kurulu, ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, takımın başarısı için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Samsunspor Basketbol Takımı Başkan Vekili Arzu Uslu ise, ziyaretlerin iyi geçtiğini ve takımın hedefe ulaşması için şehrin birliktelik sağlayarak, tek yürek halinde hareket etmesi ve bunun içinde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.